Wednesday, July 14, 2010

Orked in the Rabbitland

Semalam Daddy bawak Orked pergi tengok rabbit kat rabbit park dekat rumah Nenek. Dah banyak kali Daddy janji nak bawak Orked pergi tengok rabbit, tapi asyik tak jadi je. Hujan lah, Daddy lupa lah, tak sempat lah, macam-macam lah. Finally semalam jadi... :D

Seronok, ada banyak rabbit. Semua rabbit friendly, nak main dgn Orked. Dia ingat Orked ni carrot kot. Sib baik tak pakai baju warna oren. Tapi Orked tak dapat main dgn rabbit lama-lama sebab masa tu dah lewat petang dan nyamuk banyak. Lenkali Orked harap dapat pergi main dgn rabbit lagi, masa takde nyamuk. Dadddyyyy..... :D

Rabbit semua datang dekat Orked nak main dgn Orked

Eh eh, jangan la gigit kaki Orked!

Lari rabbit lari, Orked kejar...!

Dan ini pulak video Orked main dgn rabbit. Bestnya.... Nak main lagiiii....

video

xoxo

Orked

by Mummy

6 comments:

queserasera said...

ish ish.. gumok2nye rabbit.. orked, seluang belang tu somel laa.. aunty pinjam boleh? ;P

Aunty Bard said...

wah best betul dapat gi rabbit land ni kan Orked...... nanti boleh bawak adik Seri gi sana gak....so ada kawan la Orked nak main rabbit

Auntyjid said...

Cutenya Orked dgn rabbit2 yg comel tu... Orked memang seorang anak yang beranilah... Syabas orked! :-)

Kat mana tempat tu orked? teringin auntyjid nak pergi jugalah...

Dayah said...

Salam Orked & Mummy Orked,

Wah wah wah.. sungguh gemuk2 rabbit itu.. & Orked yang berani.. yea....

diriku..cintaku said...

salam..orked..
akak ni new blogger..tp before wat blog, tiap2 ari bc blog orked...cute sgt telatah orked n adik seri..=)
salam perkenalan

mOmmyofTRIPLETSplusONE said...

orked,kat mane rabbit park ni? nk bwk harith, athirah n uzair.yg tau cume kt bukit tinggi n x rajin pulak nk drive ke sane