Tuesday, July 20, 2010

Ladies in Red

Semalam Orked dan Adik Seri ada satu sesi fotografi dgn Mummy. Mummy ni berangan nak ambik gambar pandai macam Daddy. So, Mummy kenalah praktis banyak-banyak. Memandangkan Mummy pun tak kerja sekarang ni, bolehlah praktis selalu. Nanti dah kerja, dapat jumpa Mummy pun malam je, camne nak praktis ambik gambar?

Oklah, Adik Seri dah nangis panggil tukang taip blog Orked, iaitu Mummy.





Tata

xoxo
Orked
by Mummy

16 comments:

Farra Dhelina said...

alahai dua dua comey!!

.zara. said...

comel!

queserasera said...

somel²~ (^___^)

kuntum_suci said...

alolo tomei nya dua beradik ni..nk pinjam leh? hihi

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

soo cute ler orked nie....
pandai plak dia posing2 camtu

Miss Moon said...

wah kak orked nampak seksi la auntie suka tgk ...

adik seri pun posing dalam blanket ek ....syabas mummy nyerrrrrrrr

strawberi said...

hehe..mesti orked jeles kan..hihi..so cute

n.a.j said...

cutenya!!!
ambik gambaq in red or in blue ker purple ker, mmg sentiasa cute la..tak kisah kaler apaopun.....

wanita mustanir said...

comelnya si Orked nih.. =)

Dayah said...

Salam Orked & Mummy Orked,

Auwww orked seksi ^_~
Comel..comel..comel..

To Mummy.. practice make perfect.. cantik kak!

nenekOrked said...

Wah, Orked pun tiru gaya Adik Seri juga nampaknya, comel sangat!

Auntyjid said...

wahhh..comelnya orked n adik seri!!! mummy orked pun mmg pandai amik gambar mcm daddy orked jg... ni yg auntyjid tak sabar nak joint group photomama nih.. (tapi kena tunggu ada model dulu)..heheh..

Anonymous said...

Amboiii,merah menyala dua bradik nie.Hehehe,Auntie Liea sukaaa!!!^___^...

Auntie Liea

cikbedahlaser said...

tgh tgk aksi adik..sekali kuar muke kakak.. nk juga ye kamu....
cantik ar tema merah...

Aunty Bard said...

comel comel comel.....warna merah mmg fav aunty so mmg both Orked & Seri nmpk sgt menyerlah dengan warna merah ni....mesti mommy pun suka warna merah kan? hehehe

HOn3YB33 said...

comlnyerrrr....orked n adik lebey kurang jerk muka kan..dua2 comeyy~~