Monday, July 19, 2010

My Favourite Shirt

Hari ni Orked nak share favourite shirt Orked. Sebelum ni dah pernah tengok Orked pakai baju ni kan? Mesti lah, sebab inilah favourite shirt Orked. Orked suka sebab ada gambar bas kat baju tu. Kalau Mummy (atau Nenek, masa kat rumah Nenek) tanya nak pakai baju mana, mesti Orked cakap "bas" ataupun tunjuk kat baju ni. Nanti Mummy tau lah Orked nak pakai baju bas ni... Tapi selalunya Mummy tak tanya pun Orked nak pakai baju mana. Mummy yg pilih sendiri. Kadang-kadang je Mummy tanya. Agaknya Mummy tau kalau tanya Orked takde nak pilih baju lain punya. Takkan le hari-hari nak pakai baju bas kan? Basuh pun tak sempat. Hehehhe....

Oh ya, sejak Jumaat yg lepas, Orked dah balik rumah sendiri. Dah tak duduk rumah Nenek lagi. Jadi sekarang Orked la yg kena tolong Mummy jaga Adik. Mummy kata senang je cara nak jaga Adik, iaitu.... Jangan bising masa Adik tido! Hehehhehe.. Tapi tu pun Orked tak leh buat. Huhu... Susah le nak senyap masa main!



Oklah, tu aje!


Tata


xoxo
Orked
by Mummy

8 comments:

nenekOrked said...

Otet sayang, nenek miss Otet sangat. Bila nak datang rumah nenek lagi? Adik Seri baik tak?

Jehan Najib said...

wah.. mmg btol2 fav shirt lah..

Aunty Bard said...

mmg lawa baju Orked secomel Orked gak. patut la Orked suka pakai baju ni. napa dahi tu Orked? jatuh lagi ke?

Ummi Hana said...

nape kakak orked potong rambut. nampak cam boyish la...

Auntyjid said...

cute jer orked pakai shirt tu... cantik shirt tu.. patutla jd feveret orked... auntyjid pun berkenan..hehehe...

mariaariffbaby.com said...

bright color!
no wonder u love this tshirt, dear orked..

iMaN NuR DiNa said...

salam...kak intan,nape ngn dahi kak orked tu?

Orked said...

dahi orked apa lagi... jatuh le.... hehhehe.. pasal lari-lari kat atas jalan...