Tuesday, June 30, 2009

Preeettttt!

Orked nak rehat dulu dari cerita cuti. Mari kita tengok iklan yg Orked berlakon. Sebelum tu, amaran, minta aunty aunty uncle uncel kakak kakak dan abang abang PERLAHANKAN VOLUME komputer. Takut nanti orang sebelah pandang. Hehhehe....

Bak kata Daddy, enjoice!

video

Pesanan dari penaja, belilah wisel buatan Malaysia... :)

Luv,

Orked

by Mummy

14 comments:

fazlinil irma said...

cik irma tgok 2 kali la...
still tergelak..bukan kat orked..tp kat mummy..hihiii..

Camer@rtWork said...

:) best kan ada anak. Setiap hari tertunggu tunggu apa benda baru yg dia org akan buat. Tunggu Orked dah mula berjalan, masa tu nak berenggang sehari pun terasa lama

Orked said...

irma: eh, apsal tergelak kat mummy pulak... dah lari fokus ni... :P

camer@rtwork: ha'ah, mmg bestttttt. ada je benda baru dia pandai. makin besar makin kerap belajar benda baru.

mummy orked

yantz-yeem said...

adoiii orked bingit dah telinga anty nie...heheheh... tp orked beso nie dah pandai tiup wisel.bijak sgt!!!

AuntyJid said...

alaaaaaaaaaaa orkedddd... soooo cuteeeeee... pandai orked tiup wisel... siap sekali dengan nada tiupan.... mmwahhh...

cikbedahlaser said...

comel nye orked...
leh jd pengadil la pasni...
hehehheh

mOmmy of Triplets plus One said...

wah mummy daddy tgh train orked tuk tiup bday candle next month ek..hihi

ryani said...

leh jadik referee piala m'sia pasni..hehehhe

Ajzie said...

hihihi kelakar la mommy orked nih.. ehh naper rehat plaks.. saya rindu sgt dan tak sabar nak tgk gambar2 Germany..hihihi.

pret pret preeeeeeeeeetttttttttt..

Puteri Puteri Ahmad Badaruddin Dan Norli Atikah said...

aunty intan, nak kawan dengan orked boleh tak?

Auntie irma said...

hehehe orked seronok ya tiup wisel..comel sgt..mummy orked pun excited..ke mummy orked yg nak tiup wisel tu..emm suka tgk gmbr2 orked..cantik la..nanti auntie ada baby auntie pun nak amik gmbr2 dia..

Mak Ammar said...

huhuhu..baru perasan blog orked...ermm lambatnyee saya!

Kuey-san said...

anak photog tapi dapat main wisel je.

nak main daddy punya dslr.. x larat nak angkat.

huhu~

tahniah orked, ada gaya referee.

Nadhirah Zamrose said...

alolo penat orked tiup wisel...hik3