Friday, June 5, 2009

Gambar di London pulak

Ini masih lagi cerita Orked di London. Kali ni Orked nak tunjuk gambar Orked kat London yg Daddy ambik pulak.

Ini di Hyde Park. Hyde Park ni ada sejarahnya. Daddy kata kat sinilah tempat dia propose ajak Mummy kawin dulu. Mummy pun setuju masa tu. Jadi masa kat London Orked dibawa ke Hyde Park untuk tengok sendiri tempat tu. Memang romantik. Patut le Mummy kata yes dulu.


Masa kat Hyde Park Orked sempatlah golek-golek atas rumput, main dengan bunga, dan bagi burung makan. Habis biskut Orked burung-burung tu makan. Tapi takpe, Orked tak kedekut. Orked seronok tengok burung makan biskut Orked.


Semalam Orked tersilap. Sebenarnya lepas London Orked ke Cambridge, bukannya Amsterdam. Jadi, lepas ni Orked akan cerita tentang pengembaraan Orked di Cambridge pulak.

See ya!

Luv,

Orked

by Mummy

10 comments:

Munirah Abd said...

sweet orked..
cantik pic orked duk atas kayu tu..pandainya pose...hehe

Iena said...

wah, orked sgt comel dan semakin photogenic!

mmg romantik sgt tmpt daddy orked proposed mummy orked... kalo aunty pon x pikir pjg tu... trus jwb YES! *gelojoh la plak yer... hiks...

x sbr nk tgk photo2 orked yg lain2...

Cahaya said...

lawanya gambar orked ngan mummy kat bunga tu:-) suka aunty tgk..cute sgt..

pesonarose said...

sangat suka tengok semua gambar kat oversea ni. orked sangat comel huh. sangat cool.

nmmy84 said...

kak long...comelnye :)) orked ni makin pandai tersenyum.macam tau2 je nak capture picture untuk dia.

tulip said...

hai orked n family,
malam tadi makan malee dengkil kan... saya malu nak tegur. tgk orked syok sgt tido.

Orked said...

ala cik tulip, knp tak tegur daddy dgn mummy Orked. Orked tgh tidur masa tu kejutkan jer lah. Malam tu makan kat Malee, daddy cakap itu kedai tomyam favourite arwah nenek Orked lagipun Orked otw antar daddy pegi airport, daddy ada shooting kat luar negara tapi kejap jer pasal Orked tak ikut. Lain kali kalau jumpa kena tegur ek.

Auntie Moon, dah biasa jadi model daddy dan mummy dari kecik. Skrg Orked dah tahu apa nak buat kalau ada camera hihihi.

AuntyJid said...

kalu ada anugerah bayi pandai posing tentu AuntyJid undi Orked.. Orked mmg pandai possing.. pemandangan yg cantik menjadi bertambah cantik dengan gaya Orked yang bijak nih... mmuahh..

_anees^ said...

orked sangat comel!

Cik Qemm said...

orked comel.boleh jd model :P