Thursday, February 5, 2009

Orked bermain dgn pipinya


Yang ni gambar uncle Moqh ambik. Uncle moqh ialah photographer daddy. Dia pun datang masa wedding Pak Lang. Daddy suka gambar Orked yg ni pasal Orked cubit pipi sendiri. Sebenarnya Orked wonder juga kenapa ramai orang picit pipi orked, jadi orked try lah masa orang sibuk2 ambik gambar Pak Lang, tiba2 tak sempat nak cover, uncle Moqh dah muncul terus snap snap snap snap! habissss...kantoi Orked bermain dgn pipi sendiri. Hehehhe....skrg Orked dah tau kenapa org picit pipi Orked....

heheheh

ORKED
(Tukang Taip : Daddy)

13 comments:

Morpheus and Diana said...

orked sayang! meh pinjam pp! huhu. cute sggh!

eyna said...

alahai kiutnyer.. main tarik2 pipi ehh :)

Pnut said...

naseb baik orked dah ada blog, so that auntie pnut boleh tengok orked, sbb kat opis auntie depa block fotopages..huwaaa nak umah pun nak kena berebut pc ngan anak dan babah anak-anak...

Intan, orked dah boleh buat apa dah?? dah merangkak?? Alesya baru hebat meniarap... eheheh biasalah baby prem, slow la sikit...

Anasfadilah said...

awwwww...she is so adorable!

kisskiss

Munirah Abd said...

alamak terkantoi lak plak ye orked main pipi..hehehhe..orked blaja mengenali pipi yeee..gebu x pipi orked??? =)

Wafaa said...

Awww... so shweeeet.. cubit diri sendiri sakit tak Orked?

a NuTty StuDent said...

salam perkenalan,

boleh tak Nuha kawan dengan Orked..comeinyer nama Orked?sapa bagi nama? mummy ker daddy?..kalau Nuha, Ummi Nuha yang bagi nama tu...so jumpa di blog Nuha nyer..errrmmm..tapi Nuha jarang kene interframe oleh ummi Nuha, sebab itu ummi Nuha punya blog..

jumpa lagi

a NuTty StuDent said...

oh ya..lupa..lupa..Nuha suruh ummi linkkan blog orkedni..so next time Nuha boleh singgah lagi...

yantz-yeem said...

kalo abg aqil jumpe orked...abg aqil pon nak cunbit-cubitttt pipi orked yg tembams dan gebuz itew!!!

madoka miyajima said...

Gebu sangat..sebab tu org suka cubit pipi Orked tu... (",)

love_sakura said...

eeee.... geram nyer PP orked yang tembam tuh..... ;-)

Orked said...

Kak PNut: Orked blom merangkak lagi. Dia baru pandai pusing-pusing meniarap. Tu pun kadang-kadang fail, tersangkut tak boleh nak pusing.

Nuha: Mummy dgn Daddy yg mesyuarat bagi nama Orked ni kat Orked. But of course la Daddy yg tukang approve nya.

misz beauty said...

UNTIE BEAUTY NAK CUBIT JUGAk!!!!