Friday, February 13, 2009

Our Family Portrait



Semalam daddy, mummy dgn orked pergi studio uncle Amin kat Shah Alam. Daddy cakap nak ambik gambar family pasal nak masuk dalam majalah. Majalah apa tu nanti Orked bagitau, sekarang ni daddy tak bagi orked pecah rahsia dulu. Tunggu nanti dah keluar baru Orked inform semua kay. Orked agak ngantuk malam tu. Tapi Daddy suka buat aksi-aksi yang buat Orked ketawa. Contohnya macam Daddy dgn mummy makan perut orked, orked geli lah. Daddy letak atas kepala pun best, dapat tengok rambut daddy dari atas.

Dulu daddy ada whiteroom, sekarang daddy dah tutup whiteroom tu. Daddy cakap pasal office nak pakai space untuk benda lain, staff daddy pun dah bertambah. Sekarang nak ambik gambar macamtu, kena mintak uncle amin yang ambikkan kat studio dia kat Shah Alam. Best lah...nanti nak ajak mummy dgn daddy ambik gambar lagi masa birthday Orked ye mummy? bolehh?

ORKED
(Tukang Taip : Daddy)

17 comments:

DYLA said...

comel sgt la orked ni. aunty geram je tgk tau.

rambut orked tu cantek, aunty pinjam leh?

AuntyJid said...

Wahhh.. pandainya Orked possing... majalah apa tu Orked? jgn lupa bgtau yer... (",)

Ibu Hanna said...

ish..bestnyer..jeles Hanna..!(ibu type bg pihak Hanna..hee hee)

Morpheus and Diana said...

Cute family ni! ehehe.

zAihazRa said...

c0meynyer.. geram jer tng0k fmly ni.. jelez rasenye.. camne la nk amik gamb0 cecantik camni mummy n daddy oked??

Munirah Abd said...

let me guess majalah apa??
hehee adakah keluarga??
=p

kupaslaroren said...

wah comel jer orked..

Mama_Zhea said...

"Contohnya macam Daddy dgn mummy makan perut orked, orked geli lah"

ketawa terbahak2 bila baca ayat nni...someinya orked niii..

Orked said...

nak ambik gambar family camni lagi masa orked umur setahun? boleeehhh... kita buat outdoor pulak nak? nanti mummy tanya daddy boleh tak dia sign cek lagi, mcm semalam. he he he....

mummy

Ajzie said...

comel nya orked..

Amin Razali said...

Great working with u orkid, hope berpuas hati ngan apa yg kami tawarkan... :), bertuah dapat papa n mama yg sporting

Aunty Bard said...

terserlah muka ORKED macam muka mummy.....so cute! :-) nanti suruh mummy & daddy letak gambar ORKED banyak2 lagi ok...

Nany said...

kat mane yer studio room nih?..
leh bagi details?

Eina said...

comei la sgt orked nie...cam mummy dier la gak...

mummy orked said...

nany: boleh pergi website www.aminrazali.net. studionya kat shah alam

Hafiz said...

terima kasih pada daddy & mummy nya sebab trust Uncle Amin (www.aminrazali.net) dan WOW Photo (www.wowphoto.my) untuk amik gambar white studio ;)

Harap2 lepas nih ada lagi!

Tata!
Uncle Hafiz (www.hafizismail.com)

anyah said...

comel comel.....