Friday, February 6, 2009

Video Orked

video

Semalam daddy balik rumah dengan gembiranya, daddy cakap harini daddy beli camera baru. Dia cakap bessshhhh camera tu pasal camera tu boleh record Orked dalam video. Video ni daddy ambik pagi tadi. Best jugak camera daddy ni, full HD. Daddy cakap dia nak buat archive video Orked pasal nanti boleh buat wayang atau cantik bila tengok kat TV Plasma yang besar. Buat masa ni Orked tak pandai tengok TV lagi. Mummy dah subscribe channel Nickolodeon, Disney dan banyak lagi channel kanak2 dgn harapan Orked pandai tengok Bob The Builder ataupun World of Words, Disney Club House takpun boleh tengok Thomas & Friends. Last-last daddy yang layang tengok Spongebob Squarepants dan gelak sorang-sorang. Orked tak faham kenapa daddy jadi macam tu.

Oke lah semua, ni lah video terbaru Orked. Daddy cakap, ni dah low-res sikit utk memudahkan loading. Nak tengok hi-res daddy cakap nanti datang kat rumah lah bila raya. Oke semua...ini dari Orked dengan baju tidur lagi tu hehehe.

ORKED
(Tukang taip : Daddy)

5 comments:

Orked said...

selalu dengar suara nyaring mummy. kali ni dengar suara daddy pulak. tapi tak aci, daddy keluar bunyi sikit je.... :P

misz beauty said...

u've been tagged lah lil orked...;-)

Miss Moon said...

akakakkakakak teringat sora mummy orket ..mmg high pic akakkakakak tapi sangat sweet bunyi nye ...compare ngan moon nih badan je besar sora halus cam budak kecik akakakka

wah orked dah pandai main ek

nanie said...

teringat my youngest brother dulu selalu tgk disney channel in the end at the age of 5 6 7 8 and so on dia dah boleh speaking english quite well.nowadays tak payah cakap la dah form 2....bagus sangat compare to his elder brothers...hahaha... such channel is very good!

Jid said...

hehehe... Orked nampak teruja sangat dengan camera tu..apa akan jadi agaknya kalau Orked dapat camera tu ya.. (",)