Friday, February 6, 2009

Daddy main lampu




Hi all, ni gambar yg baru daddy ambik kejap tadi. Daddy ada beli lampu baru yg murah-murah untuk buat experiment dgn lighting. Daddy cakap pasal daddy nak kena ajar ramai mommies utk ambik gambar dalam photomama. Jadi daddy kena experiment macam-macam supaya dengan benda-benda yang tak professional dan murahan pun boleh buat gambar yang best-best. Banyak daddy shoot, banyaaakkkk sgt yg cantik-cantik. Tapi Orked letak ni jer lah dulu ek. Ok semua...enjoice! <---- tiru daddy

ORKED
(Tukang taip : Daddy)

5 comments:

"momi_d's a.k.a leen" said...

aww chakk... salam perkenalan orked... muka orked tuh nak ditafsir apa ek... ehheee...

aidadidu said...

halah halah....
comelnye dieeee
:D

Munirah Abd said...

uishh terbeliak je mata bila tgk kamera daddy ye...bagus la orked ni..sayanggg dia... =)

qaseh_qaisara said...

orked mmg cumel..mau cubit itu pp..ngee~

Jid said...

Muka orked nampak scary... maybe sebab gelap ke ek? tapi dalam apa jua keadaan..Orked tetap cute...(",)