Friday, February 26, 2010

Happy Birthday Nenek!

Hari ni birthday Nenek. Jadi, Orked beli kek sedap untuk Nenek. Kat atas tu tulis Happy Birthday Nenek. Tapi orang kedai tu cuma tulis Nenek atas plastik, dan cucuk tag Happy Birthday je, tak tulis atas kek, sebab takde ruang nak tulis. Boleh lah, apa-apa lah.....

Ini dia kek Nenek.

Kek Nenek. Tangan kecik siapakah itu yg sedang mencobek kek dgn lilin? :p

Sedapnya kek Nenek ni, bila nak boleh makan ni?

Tak dapat kek, ngap Nenek dulu lah......

Ooohh... Kena tiup lilin dulu sblm makan. Meh Orked tolong bagi cepat sikit...

Tapi lepas tiup lilin tu tak makan pun kek tu. Mummy dan Cik Yana bawak Nenek keluar pergi birthday dinner kat Seri Penang, Cyberjaya. Sedap gak makanan kat situ. First time Orked ke situ. Nanti Daddy balik boleh ajak Daddy. Tapi Orked tak ingat tempat tu kat mana. Nanti kena tanya Cik Yana.
Orked and birthday Nenek

Kak Waitress: Silakan makan Cik Orked, jangan sepah-sepah sampai atas lantai ye.... Nanti saya tak larat nak kemas.....


Sempena birthday Nenek ni, Orked nak wish kat Nenek

Happy Birthday to You...
Happy Birthday to You...
Happy Birthday to Nenek...
Happy Birthday to You...

Semoga Nenek dipanjangkan umur dan sentiasa sihat. Nanti boleh Orked main dgn Nenek selalu... I love you Nenek...


xoxo
Orked
by Mummy

9 comments:

MUMMYMUJID said...

ehhhhhh cam pandai je makan sendiri...k.waiters sound baek punya...jgn nangis orked

nenekOrked said...

Nenek loves you very, very, very much Orked. Thank you for being with me for my 59th birthday, appreciate it so much.
Nenek's 59th birthday ni very special, semua orang celebrate dan public holiday pula tu. (Sebenarnya cuti Maulidur Rasul, heheheheh)

NurSolehah said...

hepi burfdy nenek orked.. semoga pjg umr dn dmurahkn rzki sllu...

SN said...

Anak daddy yang daddy rindu niii....geram betul tengok. Nanti daddy balik nak peluk Orked kuat2 sampai penyet hehehe.

Happy 59th birthday mama. We love you very much. Sorry for not being there on your birthday.

AuntyJid said...

Wahh.. besar sunnguh cita-cita Orked nak ngap pipi Nenek dengan gigi dua batang tu yer..hehehe..sangat comel la orked ni!!!

Happy bday to Nenek Orked... semoga sentiasa diberkati dan dirahmati dengan nikmat kebahagiaan yang berpanjangan di dunia dan akhirat.. ameennn...

Aunty Bard said...

Nak wish sekali lagi la kat blog Orked ni....happy birthday to nenek Orked....moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ameen

cikbedahlaser said...

hepi belated bday nenek orked....
jgn geget nenek orked.. sian nenek...

Anonymous said...

hepi besday nenek....
cam best jer restoren sri penang tu.... kt cyberjaya ker alamanda?
dah double check, tp dua2 ada.... sebenarnyer ktner erk???

Orked said...

anon: yg dalam gambar ni Orked pergi yg kat Cyberjaya. Bangunan dia sebuah2, sebelah kopitiam apa ntah...