Tuesday, February 23, 2010

Orked dalam InTrend Magazine

Nak tau tak, Orked muncul dalam magazine In Trendddd! Wah, tak caya kan?

Camni ceritanya, biar Orked cerita dari mula. Masa mula-mula sampai rumah Nenek, Cik Yana cakap kat Orked, muka Orked ada dalam magazine InTrend, bulan Mac 2010. Cik Yana mmg suka beli magazine camtu. Pastu Orked terkejut lah (Mummy lah yg terkejut). Aik, camne lak Orked boleh masuk magazine tu? Bukan magazine tu magazine fashion ke? Sejak bila pulak Orked pandai berfesyen-fesyen nih? Pastu Cik Yana pun tunjuklah, dah Orked tak caya. Eh, mmg betulla ada muka Orked kat situ. Kecit cinonet je, tapi ada ler....

Rupa-rupanya Orked menumpang je. Yg sebenarnya blog Daddy yg masuk magazine tu. Ada artikel tentang 50 Blog Terbaik Malaysia Pilihan InTrend. Daddy punya blog termasuk dalam kategori Perkahwinan. Memandangkan Orked adalah header blog Daddy, jadi Orked pun termenyelitlah sama! Hihihihihihi.... Wat suspens je kan? Mummy ingatkan Orked dah jadi model tanpa pengetahuan Mummya. Hhehehhe....

Ini ler rupa page yg ada Orked tu. Nampak ke gambar Orked yg kecit cinonet tu? Hehhehe...

Tu je lah yg Orked nak cerita kat Daddy dan pembaca blog Orked hari ni. Last, but not least dari Orked, ucapan "Niiiitteeeee....." yg tak berapa nak jadi sebab Orked sibuk nak rampas handphone Mummy....

video

Niteeee....

xoxo

Orked

by Mummy

7 comments:

SN said...

wah...gembiranya i...thank u intrend. Dapat jadi 50 blog terbaik Malaysia...wahhhH! ni yg semangat nak blogging lagi ni hehehe.

Good night Orked. Daddy pun nak tido dah ni. Kat Jepun daddy advance 1 jam. Caaaayanggg otet & mummy

JMR said...

tahniah SN..hehehe

Anne said...

mummy orked, new printed cloth diapers in 10 designs http://simpledimplestore.blogspot.com get the promotion price for the first 50pcs order! Hurryyy!!!!

misz beauty said...

wah.. orked lagi glamour dr aunty beauty nih.. x acni betul... huhuhuu;-p

congrats SN..

skang ni morning, so gud morning orked... gud morning mummy orked ;-)

Jehan Najib said...

wow! orked dh glamour mcm artis! hihi

AuntyJid said...

Wahhh.. tahniah to daddy Orked dan semestinya utk orked juga.. kecik2 dah masuk majalah org besar2..hehehe..

nanti auntyjid kena beli majalah ni..nak tgk orked yg ceconet dan comel tu..hehehe

SugarSpices said...

tengok gak majalah ni tapi tak perasan orked laa...nanti balik uma try belek lagi erk...