Monday, February 22, 2010

Pose untuk Daddy

Dear Daddy,

Ini gambar yg Orked janji untuk Daddy. Orked dah janji kat Daddy nak update blog hari-hari masa Daddy takde kan? Semalam Orked tak sempat, hari ni baru sempat.


Daddy, Orked miss Daddy sangat lah. Orked tak ingat dah bila last Daddy pergi keje lama-lama. Selalunya kalau Daddy outstation, hari ni pergi, esok dah balik. Takdelah Orked rindu sangat. Ni lama niiiiiiii, seminggu baru balik. Daddy buat apa kat sana lama sangat tu?


Daddy, ni Orked kat klinik ni. Mummy bawak Orked untuk cucuk yg 18 bulan tu. Tapi cam biasalah, tak sakit. Orked tough, mana de nangis. Tengok le Orked happy je kat klinik. Ni sebelum jumpa Dr lah, Orked jumpa horse dan slide dulu. Tapi lepas jumpa Dr pun Orked masih happy. Cuma Mummy dah nak cepat balik, jadi tak sempat nak main lagi sekali.

Ok Daddy, Daddy take care ye? Jaga diri baik-baik tau. Orked mmg Mummy jaga baik-baik kat sini. Love you very much. See you soon Daddy. Orked dah nak tido.


Niiiitttteeeeee


Orked
by Mummy

12 comments:

SN said...

tgk gambar otet ni daddy jadi tak sabar nak balik. Nasib baik otet behave dgn dr. ling. Daddy cayaannnggg otet :D

(and mummy too)

NurSolehah said...

orked comey la.....

JMR said...

chumelnyer...

Rifqi Zuhairi said...

Ala..cutenye orked dgn gigi yg besoorr2 tu..hehehe..ciut sgt...

nenekOrked said...

Otet semakin comel dan nakal dan sangat manja sekarang. Nenek sayang Otet.

cikbedahlaser said...

heheheeh
ni mummy rindu daddy ke..orked rindu daddy?
orked jaga mummy baik2 taw.

strawberi said...

comel la orked..toncet atas kepala tu lg comel sgt..hihi

Miss Moon said...

sweet nya nama manja Orked is Otet ...daddy dah gelisah tew tak ley main ngan Orked ...manyak windu sama anak ...sama wifey pun windu jugers

wah Otet nya gigi cantek la misti Orked slalu gosok gigi kan

Orked said...

betul ler orked rindu daddy... dan betul ler jugak kot mummy lebih rindu daddy... hehehhe

Orked said...

betul ler orked rindu daddy... dan betul ler jugak kot mummy lebih rindu daddy... hehehhe

AuntyJid said...

Bagus orked ni... one day bila auntyjid ada anak pun nanti auntyjid nak anak yg tough mcm orked..tak nangis bila kena cucuk...:)

mummy orked bg orked makan apa ek boleh jd 'kebal'? :-D

Dayah said...

Salam Orked & Mommy Orked,

Comella Otet ni.. cool je daddy dia panggil Otet.. hehehe..

Behave sangat dia kat klinik yer Otet.. senang mommykan..

Take Care Mommy & Otet ^__^