Tuesday, February 9, 2010

Puting Baru Orked

Orked ada puting baru... Bentuknya macam roti....

Mummy dukung


Tido atas katil kat rumah


Hahahha....

Yg sebenarnya, memang roti pun... Inilah jadinya bila ngantuk sangat tapi nak makan jugak. Masa dalam kereta nak balik rumah Orked dah mamai nak tido. Tapi Daddy pergi berhenti kat 7-11 beli roti. Orked pulak jenis pantang tengok makanan, semua nak. Mummy bagi Orked sikit roti. Orked baru gigit sikit, dah terus tertido. Buruk ek perangai camni?

Hhehehe.... Jangan tiru tau!

Hari ni jugak, anniversary perkahwinan Mummy dan Daddy yg ketiga. Wah, dah tiga tahun diorang kawin. Lama ke sekejap tu ek? So, Orked nak wish Happy Anniversary to Mummy and Daddy. Orked harap diorang kekal bahagia selama-lamanya. Kalau diorang bahagia, Orked pun bahagia juga kan? Orked sayang sangat dgn Mummy dan Daddy. Mummy cakap nanti weekend nak celebrate pergi Penang. Yeay, Orked tak sabar dah ni. Lama dah Orked tak jalan-jalan. Nanti Atuk, Nenek, Cik Aina dan Cik Amin pun ikut sekali. Lagilah Orked tak sabar. Orked dah pernah pergi Penang, so boleh lah Orked jadi tourist guide Atuk dan Nenek.

Ok, tata....

15 comments:

misz beauty said...

happy anniversary to Dr. Intan & SN... semoga berkekalan hingga ke syurga... amin =)

budak2 mmg cam gitu kot Dr. cousin beauty tuh makan eskem pastu tetido dengan lidah jelir jilat eskem.. ihiks..=D

Orked said...

thanks....

hahahha... tu lagi tak senonoh.... camne lah boleh tido sambil makan aiskrim....

MUMMYMUJID said...

hihihi burok prangai...smut geget dia nnti

Dayah said...

Salam Mommy Orked,

Happy Anniversary to Mommy & Daddy Orked, may the coming year will give more happiness & wealth to your family ^_^

Aunty Bard said...

hehehheheehehhe Orked mewarisi fav mummy yang suka makan roti..sebab tu pipi mummy maintain bulat smpi sekarang hehehhe...terbawak2 fav mummy tu smpi ke U. kalau jalan2 jumpa kedai roti, mummy agak senyum smpi ke telinga hehehhe....

Ayong & SN, happy 3rd anniversary to both of you. Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat ameen....

mariaariffbaby said...

Yeah..HAPPY ANNIVERSARY TO BOTH OF YOU
sekejap jek dah 3 tahun kan

fuh..mmg canggih puting orked tuh..
but really safe pacifier..i guess so
:D

Miss Moon said...

Happy n happy anniversary Kak Long n SN ................

auntie azie said...

hehe..orked orked.....leh pulak tertdo smbil roti xabis mkn...hehehhe...apepun....seronok jd orked ni, asik dpt jln2 jer...jeles auntie azie....hehe...happy 3rd anniversary to kak long and SN.... moga hidup anda sekeluarga diberkati ALLAH selalu dan ceria2lah bersama orked dan bakal adik orked.... :) dh dpt nama ke?hehehhe....vote for chempaka/dahlia... :)

cikbedahlaser said...

x takut lipas geget ekk orked....

slmt ulngthn prkhwnan SN n kak intan...
smoga kekal bahagia hga akhr hayat... aminn

onenye said...

salam..

happy anniversary to SN & intan
orked ni comey sgt la
never give up attitude..hehe

nina said...

hihi.. cutenya orked ;)
happy anniversary Dr & SN

misz beauty said...

mari join contest beauty.. jom jom!!! http://miszbeauty.blogspot.com/2010/02/beautys-story-contest.html

ratna said...

baru plan nak beli puting mcm orked tu.. rupa2nya roti yer..

Orked said...

mummymujid: takpe, mummy dah bersihkan sebelum tido

aunty dayah n aunty moon: tq, on behalf of mummy n daddy

aunty bard: oh, ye ke mummy suka roti? hihihi.... kelakarlah mummy ni

aunty mariaariffbaby: safe kalau tak tercekik. hehhehe

aunty azie: nama sementara ada lah... tq on behalf of mummy n daddy

aunty cikbedahlaser: eiii.... jangan sebut lipas, takut! sib baik mummy dah buang roti tu lepas ambik gambar

aunty onenye: yeah, mana boleh give up sblm cuba! :)

aunty nina: hihihi... thank u. :)

aunty beauty: tq sbb invite orked :)

aunty ratna: kat 7-11 pun ada jual. :)

AuntyJid said...

Cute lah Orked ni!...

nak buat camna kan Orked, ngantuk tak mengira masa dan bukan boleh di tahan-tahan.. hehhe...