Monday, March 2, 2009

Happy Belated Birthday Nenek



Birthday nenek Orked minggu lepas. Dari minggu lepas lagi Orked dah suruh Mummy tulis kat blog Orked nak wish Happy Birthday kat nenek. Tapi Mummy Orked ni busy bee sangat. Orked pun tak tau apa yang Mummy buat. Hari ni barulah Mummy ada masa sikit nak tolong taipkan untuk Orked. Jadi, Orked nak wish kat nenek Happy Belated Birthday. Orked saaayaanngggg nenek!

ORKED

(tukang taip: Mummy)

12 comments:

Aunty Bard said...

wah ORKED dah celebrate birthday nenek yerk.....jadi cucu kesayangan nenek yang baik ok....muah kat pipi tembam ORKED tu :-)

Dr. Ahamad said...

Thank you very much sayang.
Nenek sangat2 sayang Orked.

anyah said...

orked nak mkn iding nenek yer..ishish......nnt mummy kasi solid foods ok..sabar yer

misz beauty said...

bile lah aunty beauty dapat hug and kiss orked cam tu... mesti best kan sbb pipi orked comellll sgt...;-)

yantz-yeem said...

owh hapy birthday nenenk orked....mesti nenek syng bangat kat orked kan?orked bagi gift aper kat nenek?

Wanida said...

Salam perkenalan orked...kita exchage link ya...from us..NadNaf..

jom zoom Malaysia said...

hi orked....aunty azie a.k.a aunty green-apple also wanna wish happy belated bday to ur lovely grandma.... ;) and to u orked,,, kiss kiss from aunty....muarghhhhhhh.....

cahaya said...

hai orked comel...
aunty letak link orked kat blog aunty bleh??
suke bace blog orked ni...
comel sgt:-)

Dr. Ahamad said...

On behalf of my wife, thak you very much to all wellwishers. Love you all, most of all Orked tersayang.

Ummi Rayyan said...

comey btol ah orked ni...manis je muka dia tu...geram aunty tgkkk..muahhh

kupaslaroren said...

orked telah di tag...

yatispeed said...

happy belated birthday, cikgu hasiah! from, yati dan cikgu fauziah, sg buloh.