Monday, March 16, 2009

O for Orked



Selamat hari Isnin semua. Ok kawan-kawan, hari ini mari kita belajar A B C. Kita mulakan dengan O. O ialah untuk Orked. Ingat ye kawan-kawan, O, Orked!

Sekian pelajaran untuk hari ini.

Love,

Orked

(typed by Mummy)

21 comments:

jom zoom Malaysia said...

hehe....
O for orked yg cute!!!!

PuteriSatu said...

salam kenal dari akak n family tuk orked n family...
lebatnya rambut orked ye....

kupaslaroren said...

heeeeeeeee...nice

terima kasih cikgu..

||alis|| said...

ahahaha..
"kiter mulakan ngan O for Orked.."
pastuh, D for daddy, M for Mummy...

lalalalala...sungguh la orked nih~

Haslinda said...

orked yg sungguh comel!!

jom zoom Malaysia said...

eeeeeeeeee...geram nengok orked ni..rasa mcm auntie azie nk pinch je pipi tembam orked tu...hehe.....

Queen Mother said...

comeeeeeeeeeeeeeeynye "kembar kite ni"

Sya-sya
http://aaesyah.blogspot.com

DYLA said...

hi orked yg comel.

aunty baru je beli majalah Pa&Ma ni.

comel sungguh orked sefamili. geram tgk!

MizzPhyz said...

u tetinggal satu lagi la cikgu...
'P' for Phyzha! heheheh

(nak jugak kan!) ade-ade je si buyongs ni taw :P

MizzPhyz said...

Ops! i salah org ni? SORRY awak!
i tot my friend namanye orked juge. ampun ye-but i like ur blog tho! :P

Orked said...

||alis||: eh eh pandainya! cikgu belum ajar lagi dah tau dah.... :D

dyla: kitorang pun belum tengok lagi magazine tu. cari kat kedai sini takde lagi.

... Mummy Orked ...

Sara Aryssa said...

hye orked...cumilnye orked ni...ermm..byk gmbr orked sbb daddy orked tukang amik gmbr yek?..daddy sara pun kerja mcm daddy orked...
sara pulak keje mcm orked sbb sara pun baby mcm orked..tp sara kecik sket dr orked kot..
nnt singgah blog sara ye...

cherish!!!-sara-

hasiahkadir@yahoo.com said...

Bijaknye cucu nenek ni! Dahlah comel bijak pula.

S.u.F.e.E said...

Hi Intan,

Sufee sineh, hopefully Intan masih ingat..Orked sangat cummmeelll!!

kecik2 lagi dah pandai posing..hrmm..

sufee link kan blog neh taw

Munirah Abd said...

hari ini huruf apa lak cikgu???


haih budak comel ni..geramnyaaaaaa

jom zoom Malaysia said...

waaahhhh.....orked & mummy & daddy masuk majalah Pa&Ma ke? kalau cmtu, auntie azie kena g beli jgkla... ;)

YangMulia said...

O for Orked yang Omel (comel)... (",)

Admire Orked said...

kak long beli A B C tu kat mana?
kita carik tak jumpa la...

Orked said...

Admire Orked:
saya beli kat ToyCity, Sunway Pyramid. Tapi ada nampak juga dijual di Babyland The Summit USJ. Dulu kalau tak silap cam pernah nampak di Giant juga. Tapi bila pergi sekali lagi dah takde pulak.

Mummy Orked

Ummi Rayyan said...

eehh...sama cam rayyan punya...tp ummi xbuka lg...nk tunggu masuk umah br nnt br nk bg rayyan main...hehehehe

Ummi Rayyan said...

ada jual kt toy r us