Monday, January 10, 2011

Main Air

Last weekend, Atuk Nang dan Nenek Rohaya serta Cik Aina dan Cik Amin ada datang rumah Orked. Oh, ni weekend masa sebelum Orked demam lagi. Tu sebab Orked ceria je kalau tengok kat gambar nanti.

Masa Cik Aina dan Cik Amin ada, Orked seronok sangat. Sebabnya, Orked ada geng nak main kat rumah. Cik Aina dan Cik Amin rajin main dgn Orked. Orked pun dah pandai main dgn orang. Tak macam masa baby dulu, tak berapa pandai.

Masa diorang ada, Daddy ada buka balik swimming pool Orked yg Daddy beli laaaamaaaa dulu. Ada la 2 tahun lepas Daddy beli. Guna sekejap, pastu simpaaannn aje. Sekarang baru nak buka balik sebab ada geng mandi. Kitorang pun apa lagi, seronok la main air. Tapi malangnya tak boleh lama-lama sebab lepas tu hujan dengan guruh dan kilat, kena stop.

Masa ni baru masuk kolam, baju pun tak basah lagi. Air pun cetek lagi

Percik-percik air sket bagi warm up

Ini sebelum Cik Aminn.........

Semburrrrr Orkeddd! Oooouuuwwwwwww...... Cik Amin nottyyy!

Ni lah lokasi kolam kami, tepi parking kat luar rumah

Sekarang Orked nak try stunt baru yg Cik Aina dan Cik Amin ajar pulak


Rendam muka dalam air! Tapi Orked ngelat, masuk mulut je dalam air

Peach to all! Seronokkkk main air!

Tapi sekarang dah tak mandi kolam dah. Selalu balik rumah lepas Mummy kerja maghrib je, camne nak mandi. Orked hope Cik Aina dan Cik Amin akan datang lagi rumah Orked supaya Orked boleh mandi kolam lagi.

tata

Orked

by Mummy

4 comments:

NurSolehah said...

wooo... bestnye orked main air dlm kolam.. :)

Aunty Bard said...

hehehhehe tggu adik Seri besar sikit, nanti Orked boleh selalu main kolam sebab dah ada geng....skrg kena la 'simpan' lagi kolam Orked tu.

Auntyjid said...

wahhhhhh..seronoknya orked main air. Pasni boleh berendam dengan Adik Seri.. :-)

sarasofia said...

fun xtvt for kiddo.. si adik belum boleh join lagi ekk??