Friday, January 14, 2011

Macam mana nak pergi shopping dengan baby kalau tak bawak stroller?

Kita letak je le baby tu dalam bakul, macam yang Daddy buat ni! Hehehehhe.....

Letak dia...

Angkat dia...

Tapi tak tau lah tu, berapa lama boleh bertahan sebelum dia start menangis! Hehehehehhe...

Tapi, kena pastikan dia tak makan tali bakul tu...


Ataupun, masuk bakul cuba nak angkat sendiri! Heheh....


Sorry Adik Seri, gurau-gurau manja je.

:D

xoxo

Kak Orked
by Mummy

6 comments:

Filla ~ Kasihs said...

hahahah... dorang mmg suka duduk dlm bakul/kotak..amaani boleh tahan lama giler duduk dalam kotak!! dah macam kucing... seri, meh kawan ngan amaani nak? hehehe

Aunty Bard said...

wah Orked & Seri dah sampai kat rumah nenek yerk.....seronok la nenek weekend ni :-)

sarasofia said...

hahaha.. bagus juga cadangan mummy seri n orked tu kalau nak jalan2 x payah bawak stroller.. masukkan dlm bakul.. cute..

auntyjid said...

hahahaha... comel lah adik Seri walaupun masuk bakul cuba angkat sendiri.. hehehe..

lenkali minta tolong kak orked angkat yer.. :-)

mariaariffbaby.com said...

:)
so chomeell seri..

Zila said...

comel nye Seri duduk dalam bakul tu... Kakak Orked mesti dah tak muat nak duduk dalam tu kan...ehehehe...