Thursday, September 2, 2010

Orked dan Adik

Assalamualaikum...

Dah jarang ek Orked update blog? Orked dah tak tau nak cerita apa lah... Sebab hari-hari Orked buat benda yg lebih kurang sama je.... Buat notty.... Kacau Adik.... Mummy marah.... Tu je lah.... Hehehe....

Ni Orked nak share satu video. Tp ni bukan video Orked kacau Adik lah... Ni Mummy yg letakkan Orked baring dgn Adik... Depan tu Orked cuba nak nyanyi lagi I Love You, tapi belum pass lagi... Dan Orked mmg selalu macam ni lah.... Selalu nak cium Adik, tapi last-last Adik dan Mummy marah Orked sebab Orked cium sampai Adik sakit.

Tata... Titi... Tutu...

xoxo

Orked

by Mummy

13 comments:

aSmiDar said...

olo comel akak oked dodoikan adikk
adik pon dah pandai marah dah..hehe..comel la..

Dayah said...

Salam Orked & Mummy Orked,

Ala.. ala.. orked..
Comel sungguh.. sian adik yer.. kena buli ngan kakak orked.. hehehehe..

fazira said...

somel~ (^______^)

Aunty Bard said...

hehehhehe mmg habis la adik kene penyek bila Orked cium adik Seri :-)... takpe, adik dah besar sikit nanti boleh teman kakak Orked main and nyanyi. so sementara ni Orked kena main ngan hippo dulu la ye :-)

ratna said...

dah nak dekat sama dah muka adik beradik ni..

sizuka[Izzati] said...

hehe comel

Kuey san said...

Salam,

nampak sangat Orked sayangggg adiknya. Tapi, eh, eh, boleh tahan kasar juga cara dia menunjukkan kasih sayang. Patutlah Mummy bising. Haha.

Budak-budak. Heee~

Auntyjid said...

Orked kakak yang baik lah... pandai orked jaga adik... nanti nyanyi lagu I love u sampai abis yer... mmwahhh...

nenekOrked&Seri said...

Miss you both very much!
Comel sangat cucu2 nenek ni.

auntie azie said...

hehe...orked orked,,,dia geramsgt kat adik seri..sampai penyek adik kena lanyak...hehhee....

Orked said...

camne adik tak marah, dah selalu sangat kena kacau ngan orked. hehehe... tp orked sayang adik tau, bukan saya nak kacau dia. orked geram. nak buat camne... hehhe....

strawberi said...

uishhh..orked kena lembut2 sket ngan adik seri tau..cian adik..eheheh

Norhazimah said...

ish3,, kasr anak mama zimah ni..kesian seri ;D