Thursday, September 30, 2010

Sehari dalam Hidup Orked dan Seri

Salam semua...



Video ni Mummy buat untuk Orked dan Adik Seri. Video ni ceritakan sebahagian daripada apa yg Orked dan Adik buat kat rumah hari-hari dengan Mummy. Hari-hari macam ni cuma berlaku masa Mummy cuti jaga Orked dan Adik kat rumah. Mummy dapat cuti 4 bulan, tapi dah nak habis dah. Lagi dua minggu Mummy dah habis cuti dah. Orked dan Adik kena tinggal dengan Mak Sofea masa Mummy kerja. Nanti Orked cuma boleh jumpa Mummy masa malam dan hujung minggu je. Sekejap je....

Hmm... Mula lah Orked nak sedih nih.....

xoxo
Orked
by Mummy

18 comments:

aSmiDar said...

Tak boleh tgk la vdio tu orked..
macne ek??

Orked said...

sorry, tadi salah. sekarang patutnya dah boleh tengok dah...

S.u.F.e.E said...

intan

chommel sgt.... tak puas tgkkkk :)

ana said...

how sweet!
orked seorg anak yg baik skali..how i wish i have daughter like orked..

Auntyjid said...

pandaiiiiiiiiiiiiiiii orked buat kerja rumah yer... Orked memanggggggggggg anak yang baik... :-)


mmwahhhh!!!

fazira said...

aunty love you too orked. dan adek seri olso~ (^____^)

cikbedahlaser said...

seronok nye tgk orked...
comelll je....
ala...ni yg lg berkobar2 nak ade baby ni.....

Aunty Bard said...

Both Orked n Seri sangat comel. heheh aunty suka tgk Orked pakai baju rapper ni :-). Seri pulak sangat ceria tersenyum. Geram tgk. Rajin Orked tolong mommy wat keje...senang mommy dah ada assistant.

aSmiDar said...

baru boleh tengok..
comel la orked ngan adik seri..
dah boleh harap dah kak orked ni..:)

NurSolehah said...

wah... bestlah vdeo orked... sweet je.. :)

Auntie Ijan said...

Salam Orked dan Seri,

Comelnye video yang mumy buatkan kat Orked dan Seri ni. Nanti bila Orked dan Seri besar mesti seronok dapat tengok saat2 yg berharga ni :)

Orked jaga adik Seri dan Mummy baik2 tau! mmuahh utk dua orang puteri yg sangat comel :)

Orked said...

tq sudi tengok video orked. penat mummy buat. maklum le, tak terrer, jadi terkial-kial. hehehe

Anonymous said...

i love the background song.SO7.and orked sgt cerdik

cik gObu said...

comel jek.....

orked such a lovely girl...

:D

Anonymous said...

kak intan,suke lah tngk video ni,,,,sampai ulang bnyk kali,,,suke tngk keletah orked,,umo 2 thn dah pandai mengira & baca doa mkn,,,,good luck my lovely orked,,,,bila tngk keletah orked,x sabar nye nk ade anak sendiri,,,,,:) i love u orked & adik seri,,,,mmmuuuuuaaahhhh

Orked said...

anonymous 1: ha'ah, lagu SO7 tu. Mummy peminat SO7. Heheh..

cik gobu: :)

anonymous 2: thank you... :) mengira tu Orked selalu berulang-ulang lagi bila dah abis.... camtu kena cepat-cepat le dapat anak sendiri. hehehhe....

Anonymous said...

sweet sgt..apee ehh tajuk lagu Sheila On 7 tuh?

wawa said...

comelll dedua nye :)