Sunday, September 5, 2010

Photomama 02

Semalam Orked pergi ke workshop Photomama Daddy lagi. Cam biasa, Orked dan Adik Seri kena jadi model untuk aunty-aunty ambik gambar. Kalau sesi yg lepas Adik je yg jadi model sebab Orked tido dan muka comot bila bangun tido. Kali ni Orked dah bijak sikit. Orked tido awal sikit, dan bila time ambik gambar tiba, Orked bangun dan basahkan muka dan rambut dan sikat rambut comel-comel. Mood Orked pun OK sebab dah cukup tido. Akhirnya, dapat le Orked join Adik jadi model. Takdelah Adik penat jadi model sorang-sorang sebab Orked pun ada sama...


Orked tengok ada banyak gambar Orked dan gambar Adik Seri yg cantik-cantik kat kamera aunty-aunty masa workshop tu. Kat kamera Mummy takde gambar sebab Mummy kena jadi ejen dan penyelia model. Jadi, Orked tunggu aunty-aunty (dan Nenek dan Cik Yana) upload gambar yg diorang ambik kat facebook atau blog masing-masing untuk Orked tengok dan linkkan supaya Orked boleh tengok balik bila Orked besar nanti.
Oh, lupa pulak. Workshop kali ni, Cik Yana dan Nenek join sekali. Tu yg jadi best tuuuu.... Hehhehe...
Tak sabar nak tengok gambar Orked dan Adik Seri.
xoxo
Orked
by Mummy

5 comments:

sizuka[Izzati] said...

syoknye orked jd model.hehe~

nenek Orked&Seri said...

Nenek pun seronok pergi Photomama sebab ada Orked dan adik Seri. Orked tanya daddy Nenek nak tukar jadi Photonenek boleh tak?

nenek Orked&Seri said...

Nenek pun seronok pergi Photomama sebab ada Orked dan adik Seri. Orked tanya daddy Nenek nak tukar jadi Photonenek boleh tak?

Auntyjid said...

wahhhhh... tak sabar juga nak tgk gambar model orked dan adik seri yg comel2 nih...

selamat hari raya buat orked, adik seri & family.

P/S: orked, nanti jgn lupa 'minta' mommy update gambar raya yer... :-)

Aunty Bard said...

wah bestnya...cepat la upload, aunty pun tak sabar nak tgk gambar Orked & adik Seri ni :-)