Saturday, September 25, 2010

Orked dan Mummy

Orked baru jumpa gambar Mummy masa lebih kurang sebaya dgn Orked dulu. Nenek yg upload gambar tu kat facebook dia. Selalunya bila orang tengok gambar Orked atau jumpa Orked in person, semuanya akan kata sebiiijjjjjiikkk macam Daddy. Muka sama, dan personaliti pun sama. Ada yg kata cara Orked jalan pun sebijik cam Daddy. Hhehehe... Pelik tapi benar. Tapi bila tengok gambar lama Mummy ni, Orked rasa muka Orked sebijik dgn Mummy masa kecik dulu pulak.


Hmm.... Apa pendapat yg lain? Boleh tau tak mana Mummy dan mana Orked? Sama tak muka kitorang? Hehehhe
xoxo
Orked
by Mummy

14 comments:

.:fifi:. said...

sma la..sebijik!
dkung someone tu mummy kn??haha

azureenhalim said...

yupp sebijik macam orkid lahh mummy die nihh :)

sizuka[Izzati] said...

aah lah!sama!

NURUL said...

sama :)

nmmy84 said...

haha.baru tau orked klon mummy die.ingat slame ni klon daddy :D

cikbedahlaser said...

bentuk muke je kot ikot daddy...
mata dgn mulut ikot mami...

ehh rambut pon ikut mummy??

Aunty Bard said...

hehehhehhe mmg tak dinafikan, sama! cuma Orked lebih bulat & chubby :-)

mysara said...

sama laa... style rambut pon sama :))

aSmiDar said...

ha`a la...memang sijibik orked gengan mummy..;)

BUdakComot said...

Like mother like daughter, mesin copi and paste. Same

zeranaim said...

muka orked same ngn mummy..mna tumpanya kuah klu x kt nasi..saya suka bca blog orked ni..:)

cik puan akish said...

sejibik!!!!!

Am said...

haha...sebijik sejibun sama...

Orked said...

heheehehehehehhe..... :D