Thursday, June 24, 2010

Kaki Tido

Siapa lagi, Adik Seri ler....

Tapi sekarang ni malam-malam Adik dah tido lama. Masa minggu pertama dulu, setiap 1-2 jam Adik akan bangun minum susu. Sekarang ni 3-4 jam sekali baru Adik bangun tengah malam untuk minum susu. So, Mummy dah boleh tido lama sikit malam-malam.

Orked? Orked no problem.... Tak terganggu pun tido Orked. Orked tido sajaaaa... Hehehhehe....






xoxo
Orked
by Mummy

13 comments:

JMR said...

chumel je adik seri ni tido...

Faheem Jr said...

tahniah orked dah dpt adik..kat tepi muka adik seri tu birthmark ke orked?

{ miss ttjl } said...

comei sangat! erm. xper Orked. nanti adik Seri dah besar, dah tak tidur lama2, Orked bolei ajak adik Seri main pondok2 sama2, 'keh.. :)

auntyjid said...

Orked tido dengan adik seri atau tido kat tempat lain? heheh..

Anonymous said...

Salam...
Seri mmg ank yg baik...Nice sgt gmbr nie.Mummy Orked pon mkin terer ah bile tgkap gmbr.Dah sepro daddy!^____^

Adik Seri ade tnde lahir..Orked ade tnda lahir jugak ker?Anak Auntie Liea ade tnda lahir kt kepala belah kiri.Tnda tu nmpak mse ckur kepale die dulu,bentuk mcm bulat sabit.Hahahah....

Auntie Liea

ainiyah said...

tahniah kak intan.
selamat berpantang.

Daddy said...

alaa...rindunya kat anak daddy Seri dan Orked. Kat mummy juga. Takpe esok balik dari Perlis. Tapi lusa nak berangkat ke USA pulak :(

HOn3YB33 said...

wah..comeynyerr adik orked...secantik orked..!!

Aunty Ana said...

Tahniah buat mummy and daddy orked kerana kehadiran Seri, moga kakak Orked bertambah ceria....

Filla ~ Kasih Aleeya said...

hai oked!!! thank u visit blog auntie.. auntie pon mcm mama orked gak..tgh bepantang ni..hhuhu... jaga adik tau.. jangan ganas2.. baby kecik je lagiiii..nanti dah beso sikit baru ajak adik main-main ok???

lynda said...

tahniah orked....dah ade adik seri....jaga adik seri baik-baik ye...

comel sangat-sangat adik Seri ne....

mariaariffbaby.com said...

suka la bau baby..
orked..tolong peluk cium seri utk auntie and ecah yer..

Orked said...

JMR: thanks :)

Faheem Jr: ha'ah, adik ada birthmark kat muka dia

miss ttjl: Orked tak sabar tunggu masa tu tiba... macam-macam game Orked nak ajak Adik main ni...

auntyjid: Adik tido dalam bakul dia...

auntie liea: ye ke? Orked pulak takde tanda lahir. cuma ada tahi lalat kat pinggang yg agak obvious je (tak boleh nak seksi-seksi le camni, hehehe)

ainiyah: tq

daddy: daddy ni mmg camtu, suka tinggalkan kami... tapi xpe, nanti Orked update blog hari2 dan tengok facebook daddy hari2.

hon3yb33: thank you. :)

aunty ana: terima kasih....

filla: aunty sama dgn mummy orked. adik orked pulak sama dgn baby auntie. dua2 kena rest...

lynda: tq. Orked akan cuba sebaik mungkin

mariaariffbaby: ok auntie. nanti Orked peluk dan ciumkan. Orked mmg suka buat ni pun...