Wednesday, June 30, 2010

Gambar Keluarga Baru Orked

Hai hai....

Senang sangat ye teka-teki yg Orked bagi tu ye? Hehehe... Semua dgn senang boleh tau dgn betul yg mana satu Orked dan mana satu Adik Seri. Maknanya, muka kami takdelah sama sangat...

Hari ni Orked dah ada gambar keluarga yg terbaru. Sebelum ni kalau gambar keluarga ada 3 orang je, tapi kali ni dah ada Adik sekali. Umm... Nanti kena suruh Mummy printlah gambar yg latest ni. Nanti Adik Seri kecik hati bila tengok kat rumah takde lagi gambar dia dalam frame gambar. Kesian Adik...

Daddy, Orked dan Adik

Kami berempat, Daddy, Mummy, Orked dan Adik Seri

Tapi, lepas ambik gambar ni, Daddy tinggalkan kami. Daddy pergi U.S. Jauh tu... Lama pulak tu, dekat 2 minggu Daddy nak pergi. Lagi tak best sebab Daddy tak bawak kitorang sekali. Daddy pergi seorang je. Jadi, sekarang Orked dgn Mummy dan Adik sambung pantang kat rumah Nenek pulak. Orked harap 2 minggu ni akan cepat berlalu supaya tiba-tiba Daddy dah balik. Wah, bestnya!

Untuk Daddy, jaga diri baik-baik tau kat tempat orang tu. Orked nak Daddy selamat pergi dan selamat balik. Next time pergi U.S. bawak kitorang sekali tau! Orked nak pergi Disneyland kat Florida ye Daddy?

Muah muah.... Love you Daddy

Ok, sampai jumpa lagi.

xoxo
Orked
by Mummy

8 comments:

queserasera said...

suwiiit~....

Fazlinil Irma said...

eh.. orked pakai baju london.. tu tandanya mummy & daddy kena bawak adik plak jalan2 sini. =)

HW said...

Cantik! :D

miralatiff said...

One big happy family..

Orked is sooo cute..kalau jumpe in person aunty mira nak pinjam pipi gebu orked bley tak??

Aunty Bard said...

so sweet :-)....comel Orked dengan pipi tembamnya and adik seri dengan baju pinknya....geram geram geram :-)...

Orked said...

thank you..

aunty irma: ha'ah, baju london. beli masa jalan-jalan sana hari tu. tapi baru boleh pakai sebab mummy beli besar. ni pun longgar lagi. untuk adik? erm... tunggu adik besar, pastu recycle pakai baju Orked je lah? hehhehehe...

aunty mira: nak pinjam? ops... berlubang lah pipi orked nanti?

aunty bard: geram takpe, tapi jangan geget ek? hehehe

SN said...

i miss all of you. Baru jer dapat internet ni. Thank god semuanya selamat kat sini.

auntyjid said...

wahhh!!! sure gambar daddy orked cantik2 nanti... nanti kalu gi jalan2 lagi.. boleh la orked possing dlm taman bunga kat tepi jalan dgn adik seri pula kan? sure best!!!! jaga adik baik2 ye orked...