Wednesday, October 28, 2009

Teaser


Last week Orked gi jalan-jalan lagi. Tapi tak jauh lah, dekat-dekat je. Orked seronok je masa jalan-jalan tu. Tak caya tengoklah gambar kat atas. Ada bukti tu. Cuba teka Orked gi mana, dan apa aktiviti yg besstttt sangat yg buat Orked happy sangat tu.

Ok, tu je gambar untuk hari ni. Ni kira cam teaser la. Haaa... Sape kata baby tak tau buat teaser. Orked pun pandai buat teaser tau. Hehhehe... Full entry nanti Orked sambung. Harapnya esok la. Sekarang Orked nak tido, dah ngantuk. Sebab tu le buat teaser je, hehehhe.....

Nite nite friends and auntiesss..... Muackssss....

xoxoxo

Orked
by Mummy

8 comments:

cikbedahlaser said...

eee orked g mana ni?
mandi kt pool ke... ke kt sungai ni....
seronok ye orked.... gelak besar ni

Wafaa said...

orked nampak slim dlm gambar ni. ke camera efek?

Hantu Ulam said...

ololo..comey nyer..
nampak gigi rabbit Orked..hehe

yan said...

2 btg gigi yg comel..just like my 1st girl.. dia 2 bln older than orked.. actually muka orked cam lebih kurang anak kita yg 1st tu.. kalau x caya tgk la blog kita..so, mmg suka sgt ikut perkembangan orked.. :)

Orked said...

Aunty Cikbedah.... dah nak betul dah tuuu.... :)

Aunty Wafaa... Orked bukan nampak slim, tp Orked mmg slim. Pipi Orked je yg meletup-letup, yg lain slim.

Aunty Hantu Ulam... hehehhe... mmg tak boleh cover... :D

puteri said...

minat sgt kat orked..tomeinye dia..actually dah lame follow kaklong nie since fotopages lg...:)

mamamiera said...

sbijik muke ayah ye orked ni..
kem slm kat ayah nye orked ye..
sure kenal aunty zai.. kwn mak long azni..

Aunty Bard said...

hehehhe ORKED pi penang yerkkkkk :-)