Friday, October 9, 2009

Orked jadi model


Jadi model poster je.... Tu pun pasal Daddy yg design poster, dan poster tu Daddy yg punya! Hehehehhehe....

Ni masa kat Perth hari tu. Gambar ni Orked dgn Kak Kauthar, posing-posing kat kawasan lapang yg ada bunga-bunga kuning. Orked tak tau bunga apa, Mummy pun tak tau juga. Tapi cantik tempat tu. Nanti Orked tunjuk lagi gambar lain yg diambil kat tempat tu ye?

Tata

Good weekend everybody!

Luv,
Orked
by Mummy

6 comments:

QM said...

Orked makin comey!!!!
Aunty & Syasya sukeee
p/s adakah org yg lahir pada tarikh yg sama mempunya pipi yang sama comey ahak!

XOXO
Aunty Fay & A'aesyah Marissa

nenekOrked said...

Comel sangat cucu nenek jadi model. Jadi model daddy sendiri kan lebih baik, boleh demand macam2 kan Orked?

F&H said...

suke tgk orked..
x tau la nk bahasakn diri ape..
kakak or aunty..
coz bru umur 19..
erm, anak sedara pn ade yg besar dari orked..
orked comel sgt..
hee~

Lyn said...

yellow daisies?

Aunty Bard said...

alahai comelnya Orked si model kecil :-).....mata tu pandang kat mana tu? hehe

JiEhA zUkEfLi said...

saya suke la tngk orked 2...cute sngt
saya bru je join nh...
sye jiha bru 19thn
stdy kt upm..