Thursday, April 29, 2010

Orked Marhaban

Jom dengar Orked marhaban. Ada can nak jual single tak? Hehehhe...




Orked masa ni tengah good mood, nak menyanyi-nyanyi. Maklumlah, hati gumbira. Nanti nak tidokan adik, Orked boleh nyanyi lagi ni. Tapi tengah-tengah nyanyi ada Orked tercakap "Hello" sebab Mummy rakam guna handphone. Kalau cakap kat handphone kan kena kata "Hello". Orked terconfused sebentar masa rakaman. Hehheheehh....

Masa rakaman ni Orked tak hafal lirik habis lagi. Baru hafal baris pertama je. Ulang-ulang yg tu dulu lah ye?


Marhaaaabaaannnnnnnn ya Nurul Ainiiiii.....


Much love


Xoxo

Orked

by Mummy

13 comments:

Aunty Bard said...

so sweet la Orked ni.....suara latar tu mesti daddy Orked yang gelak bila Orked cakap hello :-)....boleh lawan suara mummy yang merdu la Orked ni :-)....pasni boleh hafal doa makan, doa tido n macam2 doa lagi tau Orked...

sizukaDeboss said...

haha..comel sangatlah orked nih..'hello?'..=D

auntyjid said...

Oh!!! sangattttttt comellllllla orked

"aaaaa...bannnn..naaa!!...LO!" hehehe...

nanti orked minta mommy buat video klip pula yer...mesti laris di pasaran..;)

Wan Anis Sorfina said...

totally cute!

Orked said...

alar, malu la orked part hello tuh! huhuhu.....

cikbedahlaser said...

hahahahaah orked wat lawak ekk...
comellll nyeeeee eeee
aaaaabannn helo..
adusss orked ni kire dh tukar lirik ni..

heheheeeheheheh

Dayah said...

Salam Orked & Mummy,

Cute..cute..cute....
Hello... hehehe
Dok teringat suara orked lepas dgr dkt fb Mummy smlm.. coooomella otet

sekamar rindu said...

salam...ukhwah,


nice blog...
mohon izin follow..

hazel ruslan said...

kekekeke.... giler kiut suara dak tomey ne kan? nak buat ring tone la.....

linda said...

salam sis,
linda ni reader yg setia blog orked.
...sungguh la comel dan tiut dengar orked nasyid :)

Orked said...

aunty dayah: hehehhe... harapnya dah tak terngiang2 lg dah suara Orked yg funny tu kat telinga aunty. hehehe....

sekamar rindu: selamat berkenalan juga. mestilah boleh follow....

aunty hazel: hehehhe... alar, jangan la aunty. nanti bila orang call aunty kuar suara orked, semua orang dengar. maluuuuuuuuu... hihi

Orked said...

aunty linda: thank u, sebab selalu follow blog orked. muah muah utk aunty...

Anonymous said...

marhaban tu dah ok..tp tang helo tu paling cute..