Friday, April 16, 2010

Watchaaaaaa

Masa Daddy bukak beg balik dari Moscow hari tu, Orked pun korek-korek lah beg Daddy, kot kot ada benda best boleh main.

Sekali Orked jumpa nih, sarung tangan orang eskimo....


Tapi nampak macam sarung tangan orang gusti jer.

Watchaaaaaa....! Siapa yg dekat dia kena!


Selamat hari jumaat! Weekend ni buat apa?
Tata
Muah muah
Orked
by Mummy

18 comments:

Aunty Bard said...

hehehehhe wah pagi2 Orked dah wachaaaaaaaaaaaaaaa.....nak join Orked la....

Mak Su said...

hi orked, so sweet :)

queserasera said...

commei~ (^-*)

cikbedahlaser said...

hahahahh cute nye orked wat camtu....
mcm btol2 nk bergusti je ni...
orked..orked...adik orked sihat x??

JMR said...

sungguh cumel orked

Blog Balqis Nurbatrisyia said...

Kak Orked bley tolong Balqis ajar cam ne nak karate orang jahat nanti...

misz beauty said...

ish dak comel nih... ade2 je notty dier... gewam jerk.... weekend ni auntie beauty ade gegerls day... orked nak ikut?? ;-) luv orked so much..;-)

Daddy said...

Orked, nanti letak balik ek kat tempat dia. Daddy nak pergi USA pulak lepas ni heheheh..promise daddy tak gi lama2 lagik. Tunggu adik orked kuar dulu :D

auntyjid said...

uwaaaaaaaaaa... takut..takut.. orked dah watchaaaaa!!!... :-)

orked dah ada gaya macam jurulatih teakwando la... tapi jurulatih yg sangat CUTE!!!

mwaahhh utk orked di petang jumaat... :-*

mariaariffbaby.com said...

ya allah..comelnya orked!

Dayah said...

Salam Orked & Mummy Orked,

Uuuuu lariiii..
I like your last expression Orked .. so true mcm nak karate orang hehehehe
^__^

tunbegia said...

sungguh comel,

salamm,

Anonymous said...

Hahaha,kelakar ah tgk gye Orked.Kalo mcm tu punye gaye,confirm xder sper berani dkat.Sper berani dkat nnti kna flying kick plak,trs terbang owang tu... :D

Auntie Liea

misz beauty said...

orked cayang... jom join contest auntie beauty... http://miszbeauty.blogspot.com/2010/04/contest-kejap-je-masa-berlalu.html ... ;-)

Pnut said...

hahahah kelakar la gaya orked ni...
rambut orked makin panjang, rebonding lagik..
Alesya kemain kerinting

cik orenlili said...

pic orked yg bawah tu macam chun li dalam street fighter. tomelll!! :)

nenekOrked said...

Mai watchaaa dengan nenek kat Nusaputra.

butique4u said...

Salam Orked & Mummy,
wachaa...hihihi...
Mummy & baby sihat?
comel sungguh la orked tgh wacha dgn glove daddy tu....hehehe