Thursday, April 1, 2010

Niteeeeee

Dear Daddy,

Orked dah nak tido ni... Daddy nanti jap lagi pun dah nak tido, kan? Ke Daddy kena edit gambar dulu? Hari ni Orked dan Mummy tido awal sebab Mummy dah ngantuk. Semalam Orked demam jadi Orked tak lena tido malam. Orked tak lena tido malam = Mummy pun tak lena tido malam. Tapi tadi siang Orked dah tido kat rumah Mak Sofia, tapi Mummy tak boleh tido kat office sebab Mummy ada banyak kerja.


Ini Snowy atau nama manjanya Owyyy.... Orked suka main dgn Owyy. Owyy ni lebih besar daripada Orked tapi Orked larat heret dia ke sana ke mari.

Oklah Daddy, Orked tido dulu ye? Daddy takde terpaksalah Orked peluk Owyy je....


Niiiitteeee......

Love u and miss u and wanna hug u Daddy....
xoxo
Orked
by Mummy

12 comments:

classy babydoll said...

comelnye..

JMR said...

ala cian orked..rindu daddy ye?;_)

SN said...

Nak balikkkkkkkk........nak balikkkkkk.....

Oked & Mummy...daddy miss you banyakkkk sangat. Biarlah orang nak cakap daddy muka tempe nak jiwang2 kat blog oked ni hehehhe. SIapa nak muntah tekan Alt-F4 ataupun utk pengguna apple sila tekan Command-Q hehehhe.

strawberi said...

err..cian kat orked ke..cian kat daddy orked nih..hehe...

Biqque said...

hahahahahahaha lawak la SN...adeh, pecah perut di pagi hari tau baca comment u... :)

sarah kalam said...

meh la,aunty tolong hug orked nk??

Aunty Bard said...

wah Orked ada kawan baru Owwyyy...comel macam Orked jugak tapi mesti la Orked comel lagi kan hehehhe

Miss Moon said...

lor lagi la daddy orked tak sabar nak balik tgk gambo Orked pelok Owwy cam tew ...misti daddy jeles ...cam na Orked windu daddy cam tew la daddy windu juga kat orked

orked jgn noti noti kay ...sian mummy penat pegi work then nak jaga orked then nak carry adik Orked ..Orked jadi gud girl kay n tido lena malam nih ...moga moga dapat mimpi daddy

k long take care ya ..kadang merindu org pun ley bikin badan jadi lemah lemah hikssssssssssss

LIP (^_^) said...

tomeynye...nite orked..

mariaariffbaby said...

ala..ciannya orked..
nasib baik orked tak demam windu..

behave okay lil sweet orked..
sian mummy..dia letih tau..

Dayah said...

Salam Orked & Mummy Orked,
COMEL SANGATlah Otet ni ^____^
Pinjam Owyy boleh? hehehehe

ilovecottons said...

hi orked, tolong tanya dgn cik yana, kat mana die beli tudung..sgt sweeett...terima kasih

-maz