Sunday, April 25, 2010

Orked Pergi Park

Semalam Daddy bawak Orked dan Mummy jalan-jalan kat park. Kami pergi ke Taman Tasik Perdana. Orked seronok sebab turun je dari kereta, Orked dah nampak playground. Wah, excited betul. Rambang mata Orked tak tau nak main mana satu dulu. Kejap nak main buai, kejap nak main slide, kejap nak panjat-panjat tangga. Uih, mmg rambang lah. Daddy pun ada ambik bannnyaaakkkk gambar Orked. Tapi malam ni Orked upload satu dululah utk share dgn auntie-auntie dan kakak-kakak semua. Nanti lain kali bila Daddy tak penat Orked minta lagi untuk share dengan semua ye?


Yg ni masa Orked naik buai. Mummy kena tolakkan sebab kaki Orked tak sampai tanah lagi nak tolak sendiri. Orked sukaaaaa sangat naik buai sebab banyak angin... Lagipun rasa bessstt je hayun laju-laju, tinggi-tinggi.

Daddy, thank you sebab bawak Orked pergi park. Nanti kalau ada masa Daddy bawak lagi ye? Love you lah Daddy


Muah muah

Love

Orked

by Mummy

9 comments:

fazlinil irma said...

sukanya dia.. samalah dgn abg fatih.. pantang keluar ja minta swing.. bestnya kat sini ada baby swing.. ada pemegang sekeliling. xdelah takut jatuh.. boleh buai laju2.. =)

Dayah said...

Salam Orked & Mummy,

Kak Intan dah nampak chubby .. hehehe.. Orked bestkan main buai.. nanti ajak Mummy & Daddy pergi main lagi yer ^__^ *tiba2 rasa naik main buaian jg.. alah2 buruk budak besar main boyan kekeke*

Aunty Bard said...

wah seronok betul Orked gi park. aunty pun dah lama tak gi lake garden tu....nanti Orked boleh la temankan aunty pulak gi park :-)

Pnut said...

eeiii kiter jeles nye....
bilelah mama kita nak bawa kiter pegi park orked?? kalau dekat-dekat leh kita pegi sesama ek Orked..


~Alesya

ratna said...

auntie pun mmg selalu bawak anak2 pegi taman tasik perdana ni orked.. besar sgt playground dia kan..

Orked said...

Aunty Dayah: nak main hati2 ye. cek dulu buaian tu kukuh ke tak. takut runtuh je. hihihi... :D

Aunty Bard: aunty ambik le orked kat rumah, pastu bawak pi lake garden. hehe

Alesya: ajak la mak awak pergi park. dekat rumah awak takde ke? kat putrajaya kan ada parkkk....

Aunty Ratna: ha'ah, lah aunty, besar. walaupun ramai orang, tapi orked tak yah berebut pun nak main.

hazel ruslan said...

wah... dak tomey sorang ne... rambang mata ye..... riang nye orked....

CIK NANA said...

Salam kenal Orked!
Pics gorgeous!!
SUka.. :)

auntyjid said...

Wahhhhhhhh... sukenyaaaa orked naik buaian....

orked nampak makin matang la..:)