Tuesday, April 13, 2010

Daddy is Hooooommmmmeeeee!

Yeeeeaaahhhhoooooooooo!!!!!!

Sabtu pagi lagi Daddy dah balik sebenarnya, tapi Orked tak sempat nak update kat blog Orked. Yelah, Orked busy. Busy bergelak ketawa dan bergeletek dgn Daddy. Hi hi hiiiii.... Geliiiiii........!



Dah Daddy, jangan pergi keje lama-lama lagi tau! Kalau nak outstation pun satu dua malam je sudah. :p
Love love,
Orked
by Mummy

6 comments:

Miss Moon said...

eh orked ngan daddy sama sama pakai baju merah ....cam tahun baru cina laaa

kemain heppi orked dpt jumpa daddy

eh sn nasib pakai baju merah kat mesia kalau ke thailand sila jgn pakai kay kang org ingat geng baju merah

hikssssss mummy orked pun misti hepip keriangan pakwer dah baliks ..

Anonymous said...

i think this is a special present for u whom i considered as source of inspiration...

saya tgok akak dh mula brubah, saya pn bila dh ad anak, nak anak 2 jadi soleh n solehah, kita pn kena mula kan dulu...

honest present with no other intention...

www.mymaktabaty.com

sesuai utk kita yg bz..saya pn baru2 brjinak...

sincerely from mama hariz.

Orked said...

Aunty Moon: Ni baju Raya Cina Orked ni. Saje matching matching dgn Daddy. Nak jadi anak Daddy pulak. :D

Mama Hariz: Thank you. Anak adalah bayangan ibu bapanya. Nak anak yg baik, terlebih dahulu ibu bapanya kena baik dulu. Nak anak yg taat, ibu bapanya mesti taat dulu. Nak anak yg soleh dan solehan, ibu bapanya mesti soleh dan solehah dulu. :)

Dayah said...

Salam Orked & Mummy Orked,

COOOOOOOOMELLLL... i like your smile orked.
Jelas gembira wajah orked jumpa Daddy might as well mummy kan.. ^__^

Sepadan pulak tu color.. mesti Mummy pun pakai baju merah sedondon sekeluarga ^___^

Anonymous said...

sukanyer hati orked bila jumpa daddynyer.comel orked..-Finn

Anonymous said...

Happynye Orked..Mummy pon msti happy jgk sbb buah hati dah blik...=)

p/s:suke tgk gigi Orked bile die ktw.nyomeeiii

Auntie Liea