Friday, December 25, 2009

Merry Christmas!


Hari ni hari Krismas. Walaupun Orked tak celebrate, tapi Orked nak wish kalau ada pembaca blog Orked yg celebrate. Hari ni Orked duduk kat rumah je walaupun minggu ni cuti panjang hujung minggu sebab Daddy Orked hari-hari kerja. Kesian Daddy, penat dia kerja. Tapi takpe, bila Daddy balik nanti Orked akan senyum-senyum, ketawa-ketawa dan usik-usik Daddy supaya Daddy hilang penat. Daddy kata main dgn Orked penat Daddy kerja pun hilang.

Sekarang ni Orked dah pandai bukak seluar sendiri. Kalau nak mandi Mummy cuma perlu bukakan butang baju Orked, pastu Orked akan bukak yg lain semuanya sendiri. Tapi Mummy masih marah kat Orked. Nak tau pasal apa? Sebab Orked dah pandai bukak seluar, jadi asyik-asyik Orked pegi bukak seluar. Tau-tau je dah togel! Issssshhh... Memang patut la Mummy marah kan? Hehhehe... Nak buat camne, Orked belum mumayyiz lagi....

Ok, Selamat Bercuti Krismas semua.

xoxo
Orked
by Mummy

6 comments:

my name is mukhsin said...

sedap nm tu..sy pun suka...ank sy nm mukhsin..

Ir in d house said...

alahai..comeynye okred..syg dia..muahxx

Orked said...

wah, ada mukhsin. :)

sayang aunty jugak.... muahxx

mariaariffbaby said...

orked mmg comel!!

=D

AuntyJid said...

Chak!!! orked!

Hahahaa.... kelakar la Orked nih... tapi baguslah Orked dah pandai berdikari sikit2.. sebagai persediaan utk sambut adik nanti... (",).

mariaariffbaby said...

HAPPY NEW YEAR 2010!
hoping 2010 is healthy and prosperous.