Friday, December 18, 2009

Happy Birthday Daddy

video

Hari ni harijadi Daddy Orked. Tahun ni Daddy Orked dah 31 tahun. Dah tua kan? Mummy muda sikit. Orked lagi muda, baru 1 tahun 4 bulan. Heheheh...

Sempena harijadi Daddy ni, Orked nak ucapkan kat Daddy Happy Birthday lah. Orked nak nyanyi untuk Daddy.

Happy birthday Daddyyyyy

Happy birthday Daddyyyyy

Happy birthday Daddy Orkedddddd

Happy birthday Daddyyyyyyyyyyyyy

Orked nak bagitau kat Daddy yang Orked saaaaayyyyyyaaannggg sangat kat Daddy. Bukan hari ni je sebab harijadi Daddy, tapi Orked saaaayyyyyyaaannnngggg sangat kat Daddy hari-hari. Semalam, hari ni, esok, lusa, tahun depan, sampailah bila-bila, Orked sayang kat Daddy. Orked harap Daddy pun macam tu jugak, sayang banyak banyak dekat Orked (dan Mummy). Orked harap Daddy dapat bimbing dan tunjukajar Orked macam mana nak jadi anak yang baik dan macam mana nak berjaya dalam hidup, dunia dan akhirat, ye Daddy?

Video yg Orked letak tu pulak, video Orked kat rumah baru. Dah 2-3 minggu dah Orked pindah rumah baru ni. Masa tu Orked tengah test langsir kat rumah baru. Best jugak main langsir tu, terkekek-kekek Orked ketawa. Pastu Orked tunjuk juga skill melompat Orked yg tak berapa nak jadi tu. Orked tengah praktis lompat bintang, nak ganti Mummy. Hhehehe... Pastu Orked tunjuk gak sikit skill Orked jalan mengundur. Hehhe....

Satu lagi, Orked nak wish Selamat Tahun Baru Hijrah. Azam tahun baru Orked ialah nak jadi anak yg baik, nak belajar berdikari macam tido sendiri, makan sendiri dll, nak belajar macam-macam ilmu, dan nak tolong jaga adik nanti bila adik lahir.

Ok, see you again....

xoxo

Orked

by Mummy

8 comments:

fazlinil irma said...

alaa..sukanya orked dah dapat kaki. berjalan x henti ye..
dgr suara KL x sihat ye..semoga cepat sembuh :D

blogresipi.com said...

Happy birthday to Daddy Orked. Semoga makin maju dalam bisnes dan cepat2 bagi Orked adik. hehehe

Dari,
Mikael, Daddy & Mama :)

Orked said...

aunty irma: ha'ah, seronok dapat jalan-jalan. orked boleh pergi maaaanaaaa je orked nak pergi. video tu rakam minggu lepas. masa tu suara mummy agak-agak rock sebab batuk-batuk. tapi sekarang dah okkeeyyy...

mikael dan daddy dan mamanya: thank u on behalf of daddy. mikael, orked mmg tak lama lagi dah nak jadi kakak. sebab tu la orked berazam nak berdikari tu. supaya boleh tolong mummy jaga adik. :)

cikbedahlaser said...

waaaaa tgi nye orked lompat...
tp pempers je yg pergi...
hahahahhahah

epi blated bday SN....
may allah bless u n ur family..

orked kena lomat tgi2 pasni...
mesti daddy suke...
:)

Auntyjid said...

Cutelah Orked gelak... ceriaaaaaa and happy!!! Seronoklah Orked berlari di rumah baru...

Suara mommy Orked still tak baik lagi ke? siannn.. banyakkan makan buah kembang semangkuk dan getah anggur yer.. (Tip suara merdu)..hehe

Aunty Bard said...

Happy belated birthday to Daddy Orked....seronok betul tgk Orked happy sangat main ngan mummy :-)....wah Orked dah pindah umah baru ye. kat mana umah baru Orked? boleh aunty pi jalan2 nanti. muah utk Orked & mummy!

Anonymous said...

mummy orked ni org kelate ke??

Orked said...

aunty cikbedah: hahahhahha... kelakar lah aunty nih. pampers orked je yg terbang ek? hahahha...

aunty jid: dah merdu dah suara mummy skrg....

aunty bard: orked skrg tinggal kat bukit jalil, sebelah stadium...

anon: mummy orked separuh kelate separuh jowo...