Thursday, March 10, 2011

Temuramah



Ini untuk Daddy yg jauh nun di sana. Daddy mesti dah rindu nak dengar suara Orked kan? Ha... Ini Orked ada rakamkan perbualan Orked dengan Mummy. Daddy nak tau, Orked sekarang ni (sebelum ni pun) pot pet pot pet tak berhenti. Mummy pun tak larat nak cakap dengar Orked. Sib baik Nenek larat lagi layan. Kalau Orked tanya, akan ada kenapa.. kenapa... kenapa... yang Orked akan tanya untuk korek maklumat hingga ke akar umbi... Yang peliknya, Mummy pendiam, Daddy pun takde la cakap banyak sangat. Tapi Orked pulak jadik pot pet pot pet tak boleh berhenti. Pelik, kan? Ni mesti sebab Orked dah bergaul dengan ramai orang. Jadi, setiap masa ada saja orang yang berlainan yang layan Orked pot pet pot pet dan bagi info dekat Orked.

Okay Daddy, see you in 3 days time!

xoxo

Orked
by Mummy

8 comments:

Daddy said...

hahahaha...comelnya anak daddy ni :D
Macam mak nenek bercakap hehehe. RIndu daddy byk ke sikit ni? confuse lah jawapan macam tu. Byeee....

misz beauty said...

ahahaaa.. comel je orked pot pet pot pet... geram dengan pipi dia!!

Miss Moon said...

hahahha kak long - sn ...terrer tol la anak dara awak nih aka baby lahhhhhhhh bersembang sangat cute

suka sangat dengar dia sebut ....saipulll nang akakakkak ....

boley tahan gaks becok nya nih ...ley la kalau nak teman bersembang ....si orked nih la di jadi kan geng ..

hahahhahahh makan sayur berak keras akakkakak lawakkkkkkkkkk ...

kalau mummy brek ...orked terebanggggggggggg

habis la daddy awak makin winduuuuuuuuuuuuuu la kat orkid ...rindu sikitttttttttttt ....rindu banyakkkkkkkkkkkkk

sangat sweet laaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Filla ~ Kasihs said...

haha..baby niiiiiiiee geram auntie tau... banyaaaaakkk..sikittttt..banyakkkkk...sikittt... so comel ;)

Auntyjid said...

sangat comellah baby nih... main 'matak-matak' kat playground yer... :-)

Orked said...

miss moon: hahhaha... orked skrg bila dah malam mesti kena panggil dia baby. dia nak manja2 kot, sebab adik dia baby, dapat manja2... budak nih mmg becok, cakap tak berhenti. hehehhe....

filla: mana satu ntah, banyak ke sikit nih?

auntyjid: bukan main matak-matak, tapi main matuk-matuk (masuk-masuk dalam terowong kat playground tu)...

MUMMY

Dayah said...

Salam Orked & Mummy,

Alahai, orked nak di panggil baby pulak..

Hai baby! Comella awak ni. Cute sungguh. Kalau tak pakai sit belt nanti orked terebang.. sungguh cute..
nanti tidur ospital sorang-sorang.. pandai dia..

Aunty Bard said...

hehehehhe nak jadi baby lagi yerk??? mmg manja Orked ni. kena la mommy panggil Orked baby. nasib baik Seri kecik lagi, kalau tak mesti Seri jeles nanti heehhehe