Tuesday, November 2, 2010

Tidurlah Mummy

Daddy sekarang kat India. Kesian Daddy tido sorang-sorang. Jadi, Orked rakam lagu ni khas untuk Daddy. Tapi Daddy kena tukar dari Mummy kepada Daddy sendirilah. Kalau Daddy dengar sampai habis, confirm tertido...

1

xoxo

Orked
by Mummy

8 comments:

Dayah said...

Salam Orked & Mummy,

Otet... pitching lari.. hehehe..
Tomeynya dia nak tidokan mummy and daddy... tidooooooooooo *bgn terus dr rasa nak tido*

Thanks orked.. now I can do work.. hehehe

IbuHanna said...

haha lawak la otet nih.

Aunty Bard said...

hahhaahhaha aunty suka part yang tidoooooooooooooooooooo panjang tu. sebijik macam suara mummy la :-). mmg sweet sangat Orked nyanyi lagi tido ni :-)

.zara. said...

hehe. comel...!

Kuey san said...

Comey! Tapi pitching kena jaga ye Orked, kalau tak,undi turun :p

jan said...

so cute~~~~

Orked said...

orked belum masuk kelas muzik, sebab tu pitching lari. hehehheheh.....

Auntyjid said...

alaaaaaaaa... sooo cute la orked nyanyi... auntyjid pun boleh tertido.. hahaha..