Wednesday, November 10, 2010

Tepuk Amai-amai

Adik ni suka nangis masa Mummy makan. Biasalah, baby kan? Diorang nak kasih sayang dan perhatian Mummy dia. Tak suka kena tinggal. Orked tau la, sebab masa Orked baby dulu Orked pun camtu. Hehehehe....

Jadi, Orked dah ada satu cara nak elak adik nangis masa Mummy makan. Nyanyi tepuk amai-amai untuk Adik dengan lagu yang dah diubah lirik ikut keadaan. Hehehhe....

xoxo

Orked

by Mummy

13 comments:

fazira said...

hehhe.. somel la orked... adik jangan nangis.. mummy makannnnn~

jan said...

bijak sungguh la oked nieeee! geram tgk~~ grgrgrrrr...

KasihKuAlRayyan said...

hahah hantam sajalah orked.. mummy makannnnn..

suke tgk orked.. big girl dh.. :)dh pandai jaga adik seri..

Aunty Bard said...

hehehheheh kalau mummy tak tulis lirik tu, mesti aunty pun confuse nak dengar Orked sebut apa... pandai la Orked jaga adik.

ayong, cantik tilam Seri tu. ayong beli ke buat sendiri?

Orked said...

hehhehe.... kalau nyanyi "mummy buat keje" tak sesuai pulak sebab masa tu mummy bukan buat keje pun. mummy makannn.... :D

aunty bard, tilam tu beli. dia datang sekali dgn bantal dan dua bantal peluk. daddy beli kat giant je. kalau kat kedai barangan baby pun ada juga.

Daddy said...

Comel anak daddy...pandai kakak jaga adik kan skrg ni. Good girl!

Aunty Bard said...

oooo ok ayong...tq. nampak sangat comfort tilam tu!

Auntyjid said...

pandaiiii Orked jaga adik... so cute!!! "mummy makannnnnn..." dengan tone yang menurun macam pasarah jer tu yang paling best tuh... :-)

aSmiDar said...

pandainya kakak orked ni..:)

ummi_D said...

baiknya kakak orked. saya percaya anak yg baik adalah hasil didikan yg baik juga kan. insyaallah..

linda said...

alololo..pandai Orked jaga adik..geram la tengok orked nyanyi.ciut miut :)

Orked said...

betul le, mummy tengah makan masa tu. kalau nyanyi mummy buat kerja, salah pulak, kan? hehehhehe

miralatiff said...

Baik la Kakak orked ni..=)