Friday, October 29, 2010

Update Pantas

Dah lama Orked tak update blog. Mummy busy sangat. Tak sempat Orked nak suruh Mummy taipkan. Pagi-pagi gegas nak pergi kerja. Balik rumah gegas nak masak, nak makan, nak basuh macam-macam, nak main dgn Orked, nak main dgn Adik, nak tidurkan semua orang, dan akhirnya Mummy pun tido. Bila nak update?

Untuk update pantas ni, Orked cuma nak cerita tentang Adik Seri.


Adik Seri dah pandai main kaki diaaaa......


Wah, wah, wah....! Sampai bergulung-gulung badan dia nak main kaki.


Kelakar!


Tu je... Love you Adik.... Love you semua....

p/s: Dan satu lagi.... Dah seminggu Orked tak bocorrr...... Weeeeeee.... Orked dah pandaiiiiiiii! Dah tak yah pakai nappy! :D

xoxo
Orked
by Mummy

7 comments:

Zila said...

Wah...good girl la Orked...dah jadi kakak mesti la tak payah pakai nappy kan... :-)

SN said...

Noooooo...adikkkkk@@@ jangan hisap jari kakiiii...daddy dan mummy baru nak honeymoon

Aunty Bard said...

hehehehheh bahaya kalau adik isap kaki ni...Seri makin besar makin comel. Tahniah utk Orked sebab tak pakai nappy dah. moga terus berjaya ye Orked. Senang sikit mommmy nanti :-)

K-Addicts said...

hi, bloghopping here.my boy pun baru pandai diaper free.tapi malam pakai jugak la..fabulous pics u got here.

Orked said...

malam-malam masa tido Orked masih pakai nappy lagi... kalau pergi jalan-jalan pun pakai nappy gak...

Arman said...

hiihi isap jari kaki..ayookkk..stumbled upon your blog, i enjoyed reading and seeing photos..nice

Auntyjid said...

wahhh... cute la adik Seri dengan pek bulat orked tuh..:-)