Thursday, August 5, 2010

Photomummy

Hari ni Orked masuk studio Photomummy lagi. Mummy nak praktis yg Daddy ajar masa praktikal Photomama hari tu. Lagipun Orked dan Adik ada crochet hat baru yg Mummy beli.

Ini studio Photomummy kat rumah, ada tilam, dinding dan tuala putih. Ringkas je.


Dan of course lah, ada model-modelnya, Adik dan Orked.

Adik pose tido je....


Orked pulak, kali ni Mummy suruh pose termenung pulak...



Lepas tu Mummy bagi prop pulak. Mummy bagi Orked bola.

Mula-mula suruh peluk.


Lepas tu suruh baling pulak...



Dah abis dah.....


Model-model yg dah penat kena tido...


xoxo
Orked
by Mummy

13 comments:

Cik Q said...

COMEYNYER.....

Miss Moon said...

k long ...suka sangat gamba last tew ....hahha orked pura pura tido ek ...muat muat je orked dalam tew nanti 2 3 bulan lagi dah tak muat dah hahahahah

nice shot kak long

izzahsazahly said...

comel la gambar last dalam kabinet tu..suka tgk..he..he

pss..topi orked dan seri tu sama dgn topi izzah..:)

kuntum_suci said...

alolo tomei nya ank dara 2org ni...
geramnya tgk..
tahniah kak intan dpt girls power ni.. ;)

Aunty Bard said...

comel comel comel......warna merah tu mmg kena dengan Orked! so sweet la Orked ni :-)....heheh cian Orked dok dalam almari tu, adik sedap je tido hehehhe....soh mummy cari almari besar sikit ok :-)

sizukaDeboss said...

comel betul gambar last skali tuh:)

aSmiDar said...

gambar last....kiut....

nenekOrked said...

Kesian cucu nenek kena lipat2 badan masuk dalam petak yang ternyata terlalu kecil untuknya. Semua comel, well done mummy!

auntie azie a.k.a green-apple said...

alahai...cutenyer gambar last tu..orked n adik kat almari tu...cute sgt8x.....auntie azie suker..... ;)

mOmmyofTRIPLETSplusONE said...

gmbar tido tu sgt cun, orked pun pasrah je lah kena lipat walaupun cam sempit je tu. cool2, model sgt cooperative! =)

oh btw, gmbar seri i dah put up on my blog
http://blog.tripletsplusone.com/2010/08/photomama-workshop-by-snap/

Auntyjid said...

comel la orked dgn crochet hat tu! hehehe... skrg orked dah besar. kena cari rak yg lebih lebar kan? nyenyak jer nampak adik seri tidur atas rak tu. mcm orked dulu2 juga. :-)

eh! auntyjid terperasan sesuatu! terharunya tengok botol tu ada atas rak orked. Bila la agaknya auntyjid dpt tgk orked galas beg merah pula lepas ni ek? ehehhe...

selamat berpuasa buat orked + mommy + daddy..

Orked said...

thanksss.... :)

izzah: sama ye topi kita? wah, awak mesti ada banyak topi kan?

aunty jid: hehehhe... perasan ek botol yg aunty bagi kat orked tu? beg merah? setakat ni kalau orked bawak beg tu, masih heret lantai lagi. tunggu orked tinggi sket lagi ek? :D

Dayah said...

Salam Orked & Mummy,

WAHHHHH! COMEL! Pasai apa last pic nampak orked terseksa.. kekekeke..

Mesti orked main-main ni.

Well Good Job Mommy!