Wednesday, November 18, 2009

Vote for Orked please

Hello semua...


Orked nak masuk pertandingan Huggies Baby Photo Contest. Hadiah pertamanya 6 bulan bekalan nappy Huggies. Kalau Orked menang, jimatlah duit Daddy tak payah beli nappy untuk Orked selama 6 bulan. Banyak jugak tu...

Ini kali pertama Orked masuk pertandingan baby. Orked nervous sangat. Dup dap dup dap jantung. Aunty-aunty dan uncle-uncle, kakak-kakak dan abang-abang boleh tolong Orked tak? Orked nak sangat menang. Pertandingan ni 20% markah dari undian awam. Aunty-aunty dan uncle-uncle, kakak-kakak dan abang-abang tolong votekan untuk Orked boleh? Terima kasih sangat Orked ucapkan kepada yang sudi bantu Orked. Ish, dup dap dup dap betul jantung...

Kalau nak tolong Orked, tekanlah kat link ni, nanti dia keluar gambar Orked, dan boleh undi kat situ

http://www.huggies.com.my/photo-contest/gallery.aspx?id=13356&method=1

Nak undi banyak kali pun boleh. Syaratnya ialah sekali sehari. Jadi, undilah hari-hari untuk Orked ye? Eh, demand pulak... Heeee....Tarikh tutup lagi dua minggu, 30 November. Pengadilan juri pertengahan Disember. Dup dap dup dap..... :~

Ok semua, tata. Jangan lupa, AFUNDI ORKED ye? Thannnnkkkkk uuuu....

Muah semua.....

xoxo
Orked
by Mummy

p/s: Kalau dengan menekan link di atas tak berjaya nak vote Orked (butang vote tak keluar etc), boleh cuba tekan link ni, http://www.huggies.com.my/photo-contest/gallery.aspx dan kemudian pergi ke mukasurat 45. Klik pada gambar Orked dan anda boleh vote untuk Orked. Thank youuuu.....

13 comments:

Ajzie said...

You have my vote dear little girl..

queserasera said...

kak long tak boleh nak vote. gambar besar sgt kot?

ratna said...

okay..auntie afundi orked.. good luck!!!

tun~teja said...

wah..ofkos aunty akan vote for Orked, sebab aunty suka sangat tgk Orked. Go Orked! Go Orked!

a'a nazzirah said...

orked, aunty rase orked lupe la nak ajar macam mane nak vote. aunty cari button vote tapi yang keluar gamba orked je.. orked ajar kan ye.nati hari2 aunty vote kan. nak menang tak ni??

Orked said...

aunty queserasera dan aunty a'a nazzirah: tak dapat vote ye? patutnya tekan link tu akan keluar butang vote kat bawah gambar Orked. tapi mummy dah tambahkan kat bahagian p/s cara-cara alternatif nak vote. vote ek? nanti orked rugi dua vote kalau aunty tak vote. :)

thank you kepada yg lain yg dah vote. dup dap dup dap.... orked nak menang......

nurheart said...

ala...cayang orked...
kenapa tak leh nak vote nih..
huhuhuhu

Pnut said...

orked...kiter dah vote orked dah..

~Alesya~

lily said...

oh orked,
i just couldn't resist your request.
you have my vote.

sebab orked cooooomel sgt..
lagi2 mummy n daddy pndai amek gambar orked.
=)

norshariza said...

hai mummy orked n orked...semestinya aunty akn vote for orked..sblm nie slu tau!!!tgk jer update orked dlm blog..da cuba nk vote,tp xblh plak...gambar tu besar sgt ku...gud luck Orked..

auntyjid said...

A'ah la Orked.. semalam auntyjid try pagi-petang tak dapat vote sebab pop up pic orked kuar terlalu cepat and menutupi ruangan utk vote.. ok, auntyjid try alternatif yg mummy bagi ni pula...

AFUNDI Orked!!! (",)

L@n@ said...

orked cayang.. aunty lana dah vote dah.. esok aunty vote lg ok!.. muah muah

Orked said...

thank u thank u... :)