Wednesday, May 13, 2009

Orked dah Tak Sabarrrrr dah niii...



Orrked, nenek dan atuk Orked ni semua dah tak sabar nak merasai pengalaman kali pertama ni. Bestnya daddy dan mummy bawak Orked nak pegi Europe. Kali ni daddy cakap daddy nak driving kat Autobahn Germany yang tak ada speed limit, tapi takleh bawak laju pun pasal daddy bawak caravan. Orked sekarang tidur miimpi-mimpi nak tengok ladang tulip yang beeessaaaaarrrrrr sangat di Amsterdam. Kemudian mimpi-mimpi nak tengok gunung-gunung kat Banjaran Alps....best nyaaaa. Lagi 4 hari jer lagi.

Nanti daddy Orked cuba untuk update blog dari masa ke masa melalui handphone daddy. Tapi dah 2 hari daddy cuba masih tak boleh lepas-lepas lagi. Nanti siapa yang pandai boleh tolong Daddy Orked macammana nak buat ye. Ok lah, Orked nak jaga mummy...mummy demam pulak. Harap-harap sempat kebah sebelum pergi nanti. Babaiii

ORKED

12 comments:

fazlinil irma said...

waahh, tak sabar nak tengok gambar orked dengan bunga.

semoga mummy cepat sembuh..

mummy demam nak jalan jauh tu ;)

Munirah Abd said...

oh orked mahu lihat ladang tulip yeeee..besnyaaaaaaaa amik gambo bbyk ye orked comell..
take care tau g sana...

Ajzie said...

Orked nak ke Keukenhof cepat cepat tau before 21May tau.. Nanti dah tak de mungeeeeee.. tau..

Apa apa pun. Happy Holiday yea Orked..

Orked said...

ajzie, mmg tak sempat pun pegi Keukenhof pasal dah tutup by the time we arrive in Ams. Tapi nak hire car pergi jalan2 kat outskirt cari tulip dan ladang grain heheheh (SN)

Sara Aryssa said...

waaaa....bestnye orked nk pi holiday...nnt suh daddy orked amik gmbr banyak2 yek...
mummy orked demam ye...siannya...orked jgn kacau mummy tau..
oo..orked..rupa2nya mummy orked ngn mummy sara keje kt tempat yg sama..
kem slm kt mummy orked ye...

misz beauty said...

best nye orked nak pegi oversea... jangan lupe ole2 for untie beauty okay.... untie tunggu orked balik kat fakulti mummy orked... muaaaccckkkssss kat pipi tembam orked... :-*

hasiahkadir@yahoo.com said...

Bertambah comel dan cerdik nampaknya cucu nenek ni. Nenek rindu sangat kat Orked, tapi lambat lagi baru nenek boleh jumpa Orked. Jun nanti baru nenek balik Malaysia. Jaga mummy baik2 tau, jangan nakal2. Kesian mummy demam. Jaga diri baik2 mummy.

b.j said...

untungnya orked kecik2 lg dah g oversea anyway orked jga mummy elok2 tau

AuntyJid said...

laaaa.. sian mummy Orked, demam pula.. moga cepat sembuh ye mummy Orked..

Orked jgn lupa posing dgn tulip tau... Tulip Girl.. (",)

Take care Orked...

june said...

hi orked, sy irsyad.. abah sy pon nk ke germany insyaAllah, klu die nmpk orked n family sy nk suruh die say hi hi la, sbb abah sy suke juga bace blog daddy orked..

Aunty Bard said...

wah ORKED menghitung hari...bestnya dapat gi germany. tangkap gambar banyak2 tau ORKED...muah! ORKED jaga mummy jugak yerk....

queserasera said...

orked, slmt jln2 ke europe~ jaga diri bebaik ok. semoga mummy orked dah baik dr demamnya.. bole bwk orked jln2 dgn hepi2~ :)