Thursday, January 15, 2009

Orked Sudah Kenal Kaki


Orked kini sudah pun mula mengenal kakinya. Kakinya dah jadi mainannya yg terbaru, yg sentiasa ada bila Orked rasa nak main. Sebelum ini dia cuma rajin bermain dgn jari-jari tangannya, tetapi sejak kebelakangan ini Orked lebih suka bermain dgn kakinya pula. Kadang-kadang dihempas-hempaskan kakinya ke lantai, dan kadang-kadang disumbatnya jari kakinya ke dalam mulut. Orang kata, kalau dah masuk jari kaki ke dalam mulut tu, maknanya nak dapat adik ye? Sorry lah ye Orked, Orked ni pun macam tak cukup kasih sayang lagi (walaupun Mummy & Daddy dah bagi kasih sayang yg berlebihan), macam mana nak share dgn adik pulak? Hehehehe....
Love,
Mummy

10 comments:

Mummy Orked said...

comelnya...

Munirah Abd said...

Pernah gak baca dari blog mummy2x yg lain..
if anak mereka hisap kaki nak dpt adik..
hiksss...

perkembangan yg bagus utk baby seperti orked

noninadiah said...

comelnya orked dalam gambar ni...
sangat pandai la mummy amik gambar!
oo.. orked kat umah pengasih ya... sambil-smbil tu, orked jeling la taman sri kenari auntie tu ya.. rindu nya sangat-sangatttttttttttt

Anonymous said...

kat mana logiknyer ekkk??? hisap kaki = dpt adik...hmmmm

Aisya Nur's Ibu said...

hisap kaki = nak dpt adik?!?
itu bende yg sama I dgr bile Aisya Nur start buat ape yang Orked buat...

Are_Name said...

My lil Jasmine juga begitu...suka hisap jari kaki

misz beauty said...

suke tgk orked wearing kasut gajah... hehehe=D

Orked said...

orked nak dapat adik? hmmmm.... daddy tak luluskan. haha

mummy orked

Ibu Hanna said...

Hi, Orked..salam perkenalan. Nama kita Hanna Irdina..Nama ayah kita pun Saiful jugak tau..hee heee! ibu kita pun ada wat blog khas utk kita..nanti sudi ler jenguk aksi & kisah kita ekkk..bye!

Ibu & Hanna said...

ehh..nk komen lg..lupe plak..

kita pun dulu suka main kaki gak Orked..tp skrang kita suka sgt tepuk2 tangan tau..best plak..bila kita happy, nangis & marah pun kita suka tepuk2 tangan..ibu kita suka gelak2kan kita..hee hee!