Saturday, January 24, 2009

Orked masa wedding PakLang


Ni gambar terbaru Orked. Udey Ismail ambik semalam masa wedding adik daddy (Uncle Adi Nang) dengan Mak Lang Orked (Auntie Hidd). Comel jer Orked masa ni. Orked semasa berada dalam kereta pengantin. Bila pengantin keluar, photographer2 yg kerja dgn daddy Orked dan juga photographer kawan Pak Lang Orked, semua orang tiba2 jadi posing2 pulak. Tinggal lah Orked keseorangan dalam kereta, semua orang dah keluar (dekat-dekat jer lah...mommy & daddy mana pernah lupa Orked).

Senyap jer Orked masa ni. Orked pun heran kenapa ramai photographer tiba2. Adakah kerana Orked dah glemer ataupun sudah bergelar selebriti? Tapi soalannya terjawap lah bila photographer ramai pergi serbu uncle Adi. Oooo...rupanya Uncle Adi kawin. Tahniah uncle Adi. Nanti uncle Adi dgn Auntie Hid dapatkan lah baby girl macam Orked, nanti Orked ada kawan nak main-main dan boleh sama-sama jadi model daddy untuk PhotoMama nanti.

Oke lah, Orked nak bersiap ni...nak pakai baju cantik-cantik nak pegi wedding reception Pak Lang & Mak Lang Orked. yeyehhh!

Translator Orked

4 comments:

Munirah Abd said...

alolo syian orked tinggal sorang dlm kete ye..hiksss...baik je dia dok senyap2x..
orked dah mmg glamer pun di mata akak..
(wahhh akak!!! before this auntie..hahhaha)

Kikuri said...

Comelnye Orked! So photogenic. Besar nanti bolela jadik model!

Acik said...

walaupun semua orang bz dengan pengantin, ORKED tetap mencuri tumpuan :-)

misz beauty said...

wish my future baby will be like orked...;-)