Tuesday, July 31, 2012

Lela dalam Ebook Photomama DIY Studio

Salam semua,

Kalau dulu Kak Orked pernah jadi model Daddy dalam video-video Photomama, Kak Seri dalam workshop Photomama, sekarang giliran Adik Lela pulak jadi model Daddy. Kali ni bukan dalam video atau workshop, tapi model dalam ebook Daddy yang terbaru, Photomama DIY Studio Panduan Bergambar. Wah, dahsyat...


Kat dalam ebook tu Daddy ada terangkan macam mana nak ambik gambar baby yang cantik-cantik macam professional photographer selalu buat - di rumah! Yep, tak payah pergi studio atau upah professional photographer (er, sekali sekala upah lah juga yang professional, kalau tak Daddy tutup kedai pulak, hehehhe), tetapi semua orang pun boleh buat sendiri di rumah. Ehem... Mummy pun kena buat gambar kitorang lagi cantik jugak lepas ni sebab dah baca ebook Daddy nih. Menariknya, langkah step-by-step ditunjukkan, dan bergambar lagi! Antara contoh gambar yang boleh didapati lepas baca ebook ni ialah:
 









Yes, Daddy ada ajarkan step-by-step macam mana nak dapatkan gambar-gambar seperti gambar Adik Lela di atas tu. Jadi jangan lupa dapatkan ebook Daddy ni. Harganya cuma RM10 kalau dibeli pada hari ini, 31 Julai 2012 dan RM17 kalau dibeli selepas 31 Julai 2012. Klik http://kedaifoto.com/v3/product.php?id_product=2711 untuk membeli.

NEW UPDATE: Harga bagi ebook ini sekarang adalah RM14 untuk 500 orang pembeli terawal.


xoxo
Orked, Seri, Lela
by Mummy

11 comments:

Seri said...

Owh, sy dh beli td...

ratna said...

Alolololo comelnya dia

Aunty Bard said...

yea aunty dah beli.....:-)

Alin Marlini said...

alamak...dah terlepas

Orked said...

Terima kasih kepada semua yg telah membeli buku tulisan Daddy ni. Ada komen tak untuk Daddy perbaiki di masa hadapan?

Aunty Alin Marlini: Aunty masih boleh membelinya. Cuma harga dah jadi mahal sedikit. Sekarang jadi RM14 untuk 500 pembeli terawal...

Azrey Rozie Eiman said...

orked, aunty jauh2 kat Qatar berjaya download semlm :) alhamdulillah

Nowena MoLEc said...

Nice pics. Pls visit modernlassecstasy.blogspot.com for beauty tips of malady in n after confinement..birth reading business blog...newly blog..

Eika Zalikha said...

hai orked yg comel..untie ika dh beli dah buku daddy orked nie..hihihi..say thanks to daddy k cuz mencurahkan ilmu.. semoga rezeki daddy bertambah-tambah..amin..

AuntyJid said...

WAH! HEBAT!!!

Nur-nba said...

Comelnya baby Lela.. Nice shot by Daddy Orked..

Teacher Hana said...

nak beli jugerrr! :)