Friday, January 29, 2010

Adik Orked

Hari ni Mummy ada check-up kat hospital. Bila balik Mummy bagitau sesuatu kat Orked. Mummy cakap Dr dah bagitau kat Mummy adik Orked nanti lelaki ke perempuan. Orked memang excited nak tau. Mummy cakap, adik Orked nanti ialah.....



















jeng jeng jeng.......
























A GIRLLLLLLL!!!!!!!!

Yeaaaayyyyyyy! Nanti Orked ada geng main masak-masak dan kemas-kemas rumah. Yeyeeeehhh.....

Orked happy sangat..... :)

xoxo

Orked

by Mummy

16 comments:

Wafaa said...

Orked nanti share blog dgn adik ke?

Aunty Bard said...

hehehhehehhe tahniah to Orked & family...best la Orked ada kawan masak2 nanti. rajin2 tolong mummy ok!

:: m.u.n.i.r.a :: said...

tahniah!
nama bunga apa pula kali ni ek? :)

ratna said...

tahniah orked.. tu yg daddy orked tgh mencari apa nama yg sesuai utk addik orked dlm FB. auntie cadang letak nama melor.. apa kata orked??

Emmy said...

tahniah orked!

sukabumixsebol wedding journal said...

congrats SN & wife :)
orked dpt adek gigirl. hee

=*NuRo0L* = said...

Lily...bunga lily...

I.N.T.A.N said...

congratss orked, dpt adik :) ermm...nama Zahra pun best. bermaksud bunga. Lily pun sweet. Iris pun sweet jugak. Melati, Melur, Dahlia sgt klasik.

misz beauty said...

yey!!!!!! tambah lagi satu bunga dalam kluarga SN & Dr. Intan..;-)

fazlinil irma said...

tahniah kak long..

jangan adik orked ajak sepahkan rumah sudah la kan.. hehehe

Orked said...

aunty wafaa: tak tau lagi. tapi adik orked tak pandai tulis blog... hehhehe... tapi orked boleh ajar. tengok ler.... :)

aunty bard: mestiiii....

aunty munira: orked masih tengok pictorial dictionary gambar bunga, mana yg sesuai untuk adik orked... hehe

aunty ratna: ha'ah, orked pun tengah cari nama gak? melor? boleh dicadangkan pada daddy... daddy yg bagi final decision nanti sebab daddy big boss. :D

aunty emmy: thank uuuu

sukabumixsebol wedding journal: thank uuuu

aunty nurool: best gak tu....

aunty intan: eh, nama sama cam mummy. wah, banyak cadangan best dari aunty. saje je nak buat orked pening ye? ;)

aunty beauty: ha'ah... nanti jadi garden la rumah kami. :)

aunty irma: ehh... mana boleh sepahkan rumah... nanti mummy marahhhh....

Intan said...

Tahniah ye mummy orked :) Mesti nama2 bunga gak menjadi pilihan nie ye :)

Auntyjid said...

wahhhhh..nanti orked ada kwn kemas rumah lah nampaknya yer. TAHNIAH!!! nanti blog Orked jd taman bunga la yer.. ada dua kuntum bunga..:-D

Orked said...

Aunty Intan... hehehhe... setakat ni camtu lah plannya.

Aunty Jid... berbunga-bunga blog Orked nanti. :) tq

ibu adam said...

hihi.. congrat otet nk dpt adek.. ape kate letak name dahlia.. auntie suke sgt name dahlia.. hihi.. agak2nye klu lah dpt bb boy, nk letak name category ape ek.. name2 serangge ke.. cam, kumbang.. hik hik.. chomel2x!!!

Orked said...

hehehe... kalau boyyyyy... alamaknya pening la orked nak pikir nama adik. :D