Monday, September 7, 2009

See The Star Walk


Can you see the Star Walk? Ops, bukan Orked perasan star tau, tapi nama tempat tu Star Walk. Hehehe.... Orked saja praktis walking skill Orked kat tempat ni. Macam sesuai je. Sebab besar nanti Orked nak jadi a shining star. Bukan star penyanyi atau pelakon tu... Tapi a star yang boleh memberi manfaat kepada seluruh alam.

Amin...

Luv,

Orked
by Mummy

6 comments:

nenekOrked said...

Ada gayalah cucu nenek belajar berjalan.

BUYEN said...

heheheh..orked dah pandai jalan ler
baik2 tau jgn jatuh..psl dulu akak buyen pun jalan mcm orked..

Aunty Bard said...

She now can walk....muah muah proud of you ORKED....cepat2 berlari ok :-)

AuntyJid said...

Yessszz.. insyaAllah, U'll be a star in everyone's heart, dear. ---<@

Memang ada gaya star lah Orked berjalan..(",)

Aleyn said...

Wah comelnyer orked ....

Salam Perkenalan

fazlinil irma said...

tahniah orked..lepas ni buat moonwalk plak eh..kehkehkeehhh