Monday, August 10, 2009

Orked main buaian



Ini lah Orked semasa 1st time lepas dia pandai berdiri dan berjalan sikit-sikit dibawa main-main kat park. Cari park yang dekat-dekat jer. Orked paling suka naik buai. Sampai mengekek-ngekek Orked gelak hehehhe....nanti daddy dgn mummy bawak Orked lagi ek.

Daddy

17 comments:

y u z said...

ish ish.
selama ni suka jadi silent reader, tapi hari ni geram betul tengok orked so kena komen sikit.

comelnya! nampak gigi dua batang.

main baik-baik tau orked.

=D

QM said...

eeeeeeeeee beshnya...
orked berbuai kat mana ni...
a'aesyah pun nak pergi sana jugak la
awak seronok tak...10 hari lagi kita sama-sama 1 tahun hik hik hik

ok. a'aesyah nak tidor da..daddy dgn mama kata budak kecik kena tidor awal

hugs
a'aesyah
(ditulis of mama dia)

QM said...
This comment has been removed by the author.
DYLA said...

amboi suka nyer orked naik buai tu.... tak gayat ker orked?

comey la gigi dua btg orked yg belah atas tu.

Anonymous said...

Comellnyer orked naik buaian..terkekek-kekek dia gelak..cute ngn gigi dier skali..xserun lak dia..

fifi said...

orked yg comel...orked nmpk mcm dh besar sgt gila dh tumbuh gigi

Aunty Bard said...

wah gigi ORKED dah tumbuh....tak sabar nak tgk ORKED jalan....heheheh best betul tgk ORKED ketawa naik buai tu.....

Orked said...

A'esyah: Orked naik buaian ni dekat park dekat rumah nenek. Situ ada taman yg tak ramai orang. Tapi orang yg duduk area situ je boleh main sebab ada park guard jaga lah... ha'ah, lagi 9 hari nak 1 tahun. best... tapi tahun ni takde birthday party sebab dah puasa. lagipun Orked kecik lagi, tak pandai nak celebrate lagi. Nanti A'esyah ada b'day party ke?

aunty Dyla: Orked tak gayat. Orked suka... :)

Daddyy.... Jom main buai lagiii....

AuntyJid said...

Orkeddd... comelnyaaaa..

Sedapla suara Orked gelak.. boleh dubbing buat suara iklan...(",)

aunty oren said...

Orked..jum soping kasut raye kt website aunty :)seswai utk kaki orked yg kiut miut!
www.lilorangez.com

Camer@rtWork said...

he he anak gelak sakan, muka SN mmg ceria abis dgr orked gelak. kalau bleh tgk muka dr mesti sama gak dgn SN, senyum sampai ke telinga

org dlm pantang (ainiyah) said...

lohh...SN sengeh lg besar lg orked ni,suara kak intan mcm biasa kuat aje.

wah..dah nak 1 year ek orked!!
tunggu besa,wat party ek kak intan :D

Munirah Abd said...

amboiii orked..sukanya dia...

buai laju laju sampai pokok sena apa dalam baju?? hehehhe

orked dah nak setahun ye..
dah besar dah dia..
jadi anak yg baik tau..namo noty2x sgt tau..noty sikit je boleh..hehhe

Paiyint said...

Hai Orked...comei sangat.. saya baru tengok blog orked ni.. nak jadi kawan orked ok......

~~MeWhoOwnThisBlog~~ said...

sangat comey....mengekek2 ketawa..comel...hihihih

auntie ira said...

untung nya lahir sbg orked..bertuah sungguh!

Semoga mudah perjalanan hidupmu :)

Nenek Orked said...

Orked mesti datang lagi main buai. Nenek nak buat photoshoot Orked one year kat taman main macam2. Nenek nak main buai dengan Orked boleh ak?