Friday, September 14, 2012

Peminat Octonauts

Assalamualaikum...

Ni gambar Orked masa hari raya. Saje Orked selitkan sebab tak tau lah bila Mummy nak siapkan gambar hari raya kitorang nih. Raya dah nak habis, tapi gambar masih lagi kat dalam folder komputer Mummy tu... Hmm... Kalau tahun lepas, langsung takde entry raya. Orked harap tahun ni Mummy akan buatkan entry raya untuk Orked.

Balik kampung naik Air Asia
Raya pertama, kat airport nak balik Kota Bharu
Raya ketiga, main layang-layang kat PCB
Raya ketiga, pergi wedding kawan Daddy
Raya kedua, kat rumah lama Nenek dan Arwah Oyang Orked
Relaks kat bilik hotel

Yang sebenarnya Orked nak cerita tentang cerita kegemaran Orked. Hari-hari Orked mesti tengok cerita ni. Cuma masalahnya cerita ni jam 10.30 - 11.00 malam. Jadi tiap-tiap malamlah Orked akan tido lewat sebab Orked takkan tido selagi tak tengok cerita ni. Video kat bawah ni beritahu kena Orked suka cerita ni...


Love,
Orked
by Mummy

8 comments:

Ummu Raja said...

comel sangat lah orked ni!!!!!!!

Alin Marlini said...

comel jek Orked

AuntyJid said...

Wah! Orked dah boleh jadi pengacara TV lah.. auntyjid pun teruja dan berminat nak tengok Octonaut lepas dengar cerita Orked ni...

Obat disfungsi ereksi said...

salam kenal aja gan ,,,,,,,,,

Ena's Palace said...

da mcm org dewasa je tgk..

salam kenal dari sy..sudi2 le ke: http://ena7t5.blogspot.com/

tq..

Latifah Suleiman said...

masyALLAH..comelnya Orked!! Bijak sungguh Orked! Thanks buat makcik tersenyum..Sgt menghiburkan dgn kepetahan Orked..

Anonymous said...

Assalam Orked

whaa dah lama sungguh auntie tak jenguk rumah Orked nih, rupa-rupanya Orked dah tambah adik lagi sorang ya, Alhamdulillah dan tahniah.

auntie dah follow cerita mummy dan daddy sejak zaman fotopages lagi.. sekarang auntie follow cerita Orked, Seri dan Lela pulak ya. Byeee

Auntie Laila

pyejal said...

comel!