Friday, March 23, 2012

Bye Mummy...





Setiap hari, selepas Mummy hantar Kakak Orked dan Seri ke Prihatin, sebelum Mummy masuk ke kereta untuk pergi kerja, Kakak Orked dan Seri mesti akan bye bye Mummy saaaammmpaiii Mummy hilang dari pandangan. Sebelum ni Kakak Orked je yang selalu buat macam ni. Sekarang ni Seri pun dah sama. Dua-dua akan berdiri di belakang garisan tiles tu, dan bye bye Mummy sampai Mummy hilang dari pandangan. Mummy pun rasa macam bessttt aje. Hehehhe...
Posted by Picasa

4 comments:

Aunty Bard said...

alahai so sweet.... tp sedih jugak kan kalau nak tinggalkan baby time kita keje uhuk

Alin Marlini said...

siap ada garisan tu...hehehhe

AuntyJid said...

Alahaiiii,.. sooo sweet.
Auntyjid yg baca cerita Mommy ni pun terasa best ajer...hehe..

Orked said...

garisan tu kena ada, supaya diorang tak merayau keluar rumah. ehheheh