Wednesday, June 15, 2011

Seri is One!

Alhamdulillah adik kesayangan Orked, Seri, dah pun berumur satu tahun hari ni. Birthday adik tahun ni disambut sehari lebih awal sebab Daddy dah nak pergi ke London. Kami takde buat majlis sambutan harijadi, tapi cuma sambut dengan keluarga dan Atuk dan Nenek sahaja. Yang pentingnya, adik happy, sihat dan disayangi semua, kan?

Happy birthday Adik,
Happy birthday Adik,
Happy birthday Adik Seri,
Happy birthday Adik....

Kak Orked loves you very very very much!

Adik Seri nak potong kek

Mummy tolong Adik potongkan...

Nyanyikan lagu istimewa untuk Adik

Inilah rupa birthday cake Adik Seri

Lepas makan kek, kami ada sesi outdoor portraiture kat luar rumah. Yang ambik gambar, siapa lagi, Nenek Orked lah!

One happy family!

Orked tengah buat plan dengan Adik

Mummy dengan Daddy kiss Adik

Orked pun nak kiss jugak sebab Orked pun sayangggg sangat dekat Adik

Jalan-jalan kat garden Nenek. Harap-harap Adik akan pandai jalan tak lama lagi

Adik sekarang dah besar, dah makin seronok main dengan Adik. Sekarang ni Orked dah boleh main baa chak dan gurau-gurau, ketawa-ketawa dengan Adik. Orked harap makin lama makin banyak permainan yang Orked boleh main dengan Adik. Wah, tak sabarnya!

Love u much much...

Orked akhiri dengan videoclip masa Adik lahir setahun yang lepas.



xoxo

Orked
by Mummy

13 comments:

Pnut said...

Happy Birthday Seriiiii... Happy birthday.. orked dan seri makin comeiiiii....

daddy orked pun makin 'comel dan montel' ehehehe

Filla ~ Kasihs said...

happy birthday Adik Seri... semoga membesar dengan sihat bersama keluarga yang sayang Adik Seri ok?

misz beauty said...

nak mengalir air mata tgk vclip tu... sangat sedih ditambah dengan lagu tu...

selamat hari lahir adik seri...

semoga menjadi anak yg solehah buat mummy & daddy..

Daddy said...

Daddy rindu semua orang. Di London ni best, tapi tak best bila tak ada mummy, oket & Teyi :(

ak yuyunz said...

happy bornday seri :)

nenekOrked&Seri said...

Happy Birthday sayang, Atuk and nenek love you very, very much!

Aunty Bard said...

Happy 1st Birthday little Seri! Be a good one ya, muahhsss....

butique4u said...

alhamdulillah adik Seri dah setahun :)
semoga adik Seri menjadi anak yg solehah ye.

Orked said...

thank you semua..... muahhhh

JMR said...

hepi besday to seri!!

1!!

Papa Mifz said...

happy birthday Seri....:)

Orked said...

thank u, thank u... love u all!

Auntyjid said...

Setahun sudah berlalu pergi,
Terasa seperti mimpi,
sudah setahun rupanya Seri,
Dilahirkan ke dunia ini,

Si comel yang sentiasa mencuit hati,
Moga membesar sebagai serikandi,
Berbakti pada ayah bonda, agama dan pertiwi.

HAPPY BIRTHDAY, BUAT SI COMEL SERI!
----<@