Monday, August 5, 2013

Lela dah boleh berjalan!


Salam semua!!!

 Dah lamaaaaaa sangat blog ni tak diupdate kan? Mummy pun sampai dah lupa cara-cara nak mengupdate blog dan mengupload gambar. Er, sebenarnya password pun dah terlupa. Ada lah sebab-sebabnya kenapa dah lama tak update. Tapi biarlah rahsia. He he he....

Anyway, setelah sekian lama, rupa-rupanya Lela dah pandai berjalan! Gambar kat atas tu masa hari kedua dia boleh berjalan sendiri. Muka tersengih bangga aje dia setiap kali berjalan. Tu belum dia tepuk tangan untuk diri sendiri lagi. Ahahaha.... Memang kelakar. Tapi tak sempatlah nak upload gambar yang tepuk tangan untuk diri sendiri tu. Lain kali ye? Adik Lela mula berjalan semasa umur dia 1 tahun 11 hari. Tak champion lagi sebab Orked berjalan masa umur 1 tahun seminggu. Seri yang kalah sebab mula berjalan semasa berumur 1 tahun 1 bulan. Hehehhe.... Tapi yang pentingnya, semua boleh berjalan, Alhamdulillah.

Ok, semoga kita berjumpa lagi, dan Mummy takde hal lagi yang boleh menghalang Mummy dari update blog ini.

Tata titi tutu

Mummy Orked, Seri, Lela

2 comments:

Fazlinil Irma said...

raya tahun ni dah takde yg berdukung la kan.. semua jalan berpegang tangan..

mummy orked dah dpt gajet baru ke..? hehe..

selamat kembali menulis.. ;)

Dayah said...

Alahaiii...lamanya menunggu Mummy nak update blog. Keep on writing about your lovely daughter kak^^

I'm always keen to read all your baby story^^ honestly, reading it make my day. Missing those story about orked sri and now lela. May they grow up being a good muslimah. Amin.