Monday, February 14, 2011

Valentine dengan Daddy



Orked sambut Valentine's Day dengan Daddy. Best sangat tau, kat atas bumbung kereta. Ha... Special tak? Hehhehhe.... Taklah, Orked tak tau nak letak tajuk apa, jadi Orked letak Valentine sebab hari ni kan Valentine's Day. Tapi orang yg bukan beragama Islam je yang boleh sambut, kan? Orked orang Islam tak sambut benda ni, sebab ini bukan perayaan orang Islam.

Ini semalam ni, masa tunggu Mummy order burger kat stesen minyak. Orked dgn Daddy tunggu Mummy dalam kereta je. Pastu Daddy ajak Orked tengok Mummy dari bumbung kereta. Orked apa lagi, kecik tapak tangan Orked ni, besar dulang Orked tadahkan. Mestilah nak! Tu yang kitorang panjat tu. Pastu Mummy nampak, terus Mummy rakam video nih. Adik mana? Adik dah tidooooooo.... Sorry lah Adik, tak dapat join the fun. Next time, kay?

xoxo

Orked
by Mummy

6 comments:

peGuaM_BiSaYa said...

okid buli dady!!!hahahaha

sarasofia said...

suka orked ye.. happy betul orked..

Anonymous said...

suka sangat tengok Orked and famili..Auntie selalu look forward tengok updates blog Orked...Lurve!!!

Auntyjid said...

alololo... comelnya orked...

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET said...

comel kan daddy tu klaka... ;) orkid comel lah ;)

Aunty Bard said...

heheh aunty terlambat la tgk video Orked ni..coooommmmeeeeeeelllllllllll sangat2!